Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Πολλοί λένε ότι οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν έχουν καλή τύχη. Όμως τα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω έχουν καταρρίψει τον κανόνα αυτό και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν. Άλλωστε ο έρως χρόνια δεν κοιτά και άμα σε χτυπήσει με τα βέλη του, πέφτεις… ξερός και δεν λογαριάζεις ηλικίες.

Αυτό σκέφτηκε και η Karla Bruni για τον Nicola Sarkozy. Οι δυο τους έχουν 12 χρόνια διαφορά, αλλά αυτό δεν επηρέασε το πρώην super model που ήταν γνωστό για την άστατη ερωτική του ζωή, αλλά από την ώρα που γνώρισε τον πρώην Γάλλο πρόεδρο έγινε… αρνάκι.

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια διαφορά έχουν η Katie Holmes και ο Tom Cruise. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 και παντρεύτηκαν σε χρόνο dt. Τότε μάλιστα οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η Katie έκανε σχέση με τον Tom μόνο και μόνο για να δώσει ώθηση στην καριέρα της, όμως η πορεία της μέχρι τώρα δείχνει το αντίθετο, αφού μετά τη γέννηση της μικρής Suri, η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της κι έχει αφήσει στον Tom να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι.

Ο Warren Beatty στα νιάτα του ήταν μεγάλος καρδιοκατακτητής και άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Όταν όμως γνώρισε την Annette Bening είπε να ησυχάσει και να αράξει στην… αγκαλιά της. Τι κι αν τους χωρίζουν 21 χρόνια; Ο έρωτας είναι τυφλός και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί κι ευτυχισμένοι.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 25 χρόνια μεγαλύτερος είναι ο Michael Douglas από την Catherine Zeta Jones. Η Ουαλή star με το που είδε τον Douglas τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και αποφάσισε και να τον παντρευτεί και να του χαρίσει και δύο πανέμορφα αγοράκια.

Εκτός όμως από τον Michael Douglas, υπάρχει κάποιος στο Hollywood που τον περνά όσον αφορά στη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του. Και δεν είναι άλλος από τον Woody Allen που περνά 35 ολόκληρα χρόνια τη νυν σύζυγό του Soon Yi και by the way, θετή κόρη της πρώην γυναίκας του!!!

Δώδεκα χρόνια διαφορά έχουν η Mariah Carrey και ο Nick Cannon, όπως επίσης και ο Jay Z με την Beyonce.

Επίσης μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Brad Pitt… ρίχνει 11 χρονάκια στην καλή του Angelina Jolie, χωρίς βέβαια αυτό να παίζει κανένα ρόλο στη σχέση τους.

Γιατί είπαμε, ο έρωτας είναι παιδιά!!!!