Για τις δύο γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του Αντελίνα και την κόρη του, Μελωδία μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, δηλώνοντας «μπαμπάς με το… δίκαννο».

«Δεν θέλω η κόρη μου να ασχοληθεί με το τραγούδι. Δεν μπορώ στην ιδέα ότι θα την κοιτάζουν οι άνδρες κάπως. Σκέφτομαι την ώρα που θα έρθει κάποιος να μου ζητήσει να πάνε ένα σινεμά και θα περάσει από δύσκολη διαδικασία. Είμαι μπαμπάς με το δίκαννο», είπε.

Όσο για τη σύζυγό του Αντελίνα, αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν μέσω Facebook.

«Τη σύζυγό μου τη γνώρισα μέσω Facebook. Ήμουν στην Πάρο και είχα πάει για να απομονωθώ και να γράψω. Μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων και αρχές Οκτωβρίου γύρισα Αθήνα. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι θέλω να βρεθούμε. Ήρθε από το σπίτι μου και αποφασίσαμε να πάμε ένα διήμερο στο Ναύπλιο. Περάσαμε τρεις υπέροχες μέρες, επιστρέψαμε στο σπίτι μου, την είπα να κοιμηθεί εκεί και την επόμενη μέρα το πρωί της είπα να φέρει και τα υπόλοιπα πράγματά της. Από τις 10 Οκτωβρίου του 2010 ζω κάθε μέρα με τη σύζυγό μου», είπε.

Τόνισε δε ότι η σύζυγός του, του έχει ξεκαθαρίσει ότι αν σκεφτεί ποτέ να της πει να χωρίσουν, θα τον σκοτώσει!!!!

Πάντως προς το παρόν δεν του περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό.

«Και μόνο στην ιδέα ότι δε θα μπορώ να βλέπω, να αγκαλιάζω και να φιλάω την κόρη μου κάθε μέρα, στεναχωριέμαι. Όταν αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να παντρευτούμε είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά», είπε.

Η Μελωδία είναι κιόλας 20 μηνών. Σε λίγο μάλιστα καιρό ο συνθέτης θα αποκτήσει και το δεύτερο παιδάκι του και δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει στα δύο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε επίσης και για τον πατέρα του Γ. Πάριο, τονίζοντας ότι μπορεί να του έλειπε στα παιδικά του χρόνια, όμως ήταν πάντα δίπλ�� σ’ εκείνον και στον αδελφό του.

Οι γονείς του αν και χώρισαν είχαν πάντα καλή σχέση και ο ίδιος έζησε μια αρκετά ανεξάρτητη εφηβεία, αποκαλύπτοντας ότι χάρη στον Ηλία Ψινάκη από τη Β΄ Γυμνασίου ζούσε μόνος του στο διπλανό σπίτι από εκείνο της μητέρα του.