Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, κάνουν διακοπές στο Παρίσι! Το ερώτημα είναι ένα! Και καλά στην Ελλάδα το καταλαβαίνουμε αν δούμε μια επώνυμη κυρία να φορέσει το ίδιο ρούχο. Κρίση περνάμε οπότε εν μέρει είναι λογικό!!

Η Jennifer όμως με την περιουσία που έχει δεν μπορεί να αγοράσει ένα παντελονάκι και ένα σακάκι;; Εκτός και αν ξέχασε να βάλει άλλους συνδυασμούς ρούχων στη βαλίτσα της…

Το Σάββατο το πρωί έφευγε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με τον σύντροφο της και φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε σακάκι, άσπρα παπούτσια και κρατούσε μαύρη τσάντα!

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Παρίσι να φοράει το ίδιο παντελόνι, το ίδιο σακάκι, τα ίδια παπούτσια με μόνη διαφορά την τσάντα! Αυτή τη φορά ήταν καφέ πλαγιαστή! Α! Και το μπλουζάκι από μέσα που ήταν γκρι και όχι άσπρο!

Απ’ ότι φαίνεται η ηθοποιός δε δίνει και ιδιαίτερη βάση στην εμφάν��ση της. Μόνο τα κοσμήματα την ενδιαφέρουν. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Justin κατενθουσιασμένος, χαμογελώντας στην καλή του, κρατάει δυο σακούλες, οι οποίες είναι από γνωστό κοσμηματοπωλείο!

Μήπως τα παιδ��ά αγόρασαν τα δαχτυλίδια του γάμου;…