Μέχρι την Κυλλήνη έφτασε ο Γ. Τσαλικής καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και όπως είπε πέρασε καταπληκτικά, αφού μαζί του είχε και τη σύζυγό του, Δώρα.

Κι εκεί λοιπόν που ο τραγουδιστής μας έλεγε για το δύσκολο χειμώνα που πέρασε λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, τσουπ η Φαίη να βγάλει αμέσως το… αποκλειστικό.

Ρώτησε λοιπόν η παρουσιάστρια τον Γιώργο Τσαλίκη πώς του φαίνεται σαν ζευγάρι η κουμπάρα του Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός.

Αλλά σιγά μην μάσαγε ο… κουμπάρος κι έβγαζε στη φόρα τα προσωπικά της Ναταλίας.

«Παιδιά δεν γνωρίζω κάτι. Σχέση, τι σχέση; Σχέση ανθρώπινη; Δεν ξέρω, δεν τους έχω ζήσει, δεν ξέρω αν είναι μαζί ερωτικά. Υποθετικά, σαν εικόνα δε με χαλάει», είπε ο τραγουδιστής, θέλοντας να βγει γρήγορα από τη δύσκολη θέση.

Πάντως για τη δική του σχέση δεν ήταν και τόσο… σφίγγα.

«Η σχέση μου με τη Δώρα είναι μια σχέση ζωής. Σε δένει με τον άλλο πέρα από την αγάπη, πέρα από τον έρωτα, οι κοινές εμπειρίες, γιατί σπουδάσαμε και μαζί, δυσκολίες στο Βουκουρέστι, διαβάσματα, αγωνίες, ξενιτιά που στα 17 δεν είναι εύκολη», είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για εκείνους που λένε ότι οι παιδικοί έρωτες δεν έχουν διάρκεια, ο Γ. Τσαλίκης ξεκαθάρισε ότι κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του κι εκείνος θέλει να είναι η εξαίρεση.

«Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μου τα πάω με τον κανόνα, οπότε ας έχω μια εξαίρεση στη ζωή μου, πο�� είναι η οικογένειά μου και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, μαζί με τη δουλειά μου», τόνισε.

Τέλος ο Γ. Τσαλίκης μίλησε και για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά θα ψηφίσει έχοντας στο νου το κόμμα εκείνο που θα του προσφέρει την ασφάλεια για το μέλλον των παιδιών του, ενώ παραδέχθηκε ότι στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε αντιδραστικά.