Μπορεί να είναι η κόρη του Βασιλιά της Ποπ, όμως αυτό δε σήμαινε ότι θα είχε και προνομιακή μεταχείριση. Τουλάχιστον από τους συμμαθητές της στο σχολείο, όταν πια αποφασίστηκε ότι θα έπρεπε να σταματήσει την κατ’ οίκον εκπαίδευση.

Ο λόγος για την Paris Jackson που όπως εξομολογήθηκε στην Oprah Winfrey, τα σχολικά τςη χρόνια δεν της έχουν αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

«Αρκετοί συμμαθητές μου άσκησαν λεκτική βία εναντίον μου, όμως δεν κατάφεραν να με τρομοκρατήσουν. Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να με τρομοκρατήσουν μέσω διαδικτύου, γράφοντάς μου διάφορα, αλλά δε τους πέρασε», είπε η κόρη του Michael Jackson.

Όπως εξομολογήθηκε δεν είχε ιδέα γιατί οι συμμαθητές της, της συμπεριφέρονταν με αυτόν τον τρόπο και δεν μπορούσε να καταλάβει αν το έκαναν γιατί ζήλευαν. Πάντως παραδέχθηκε ότι αρκετοί την πλησίασαν για να γίνουν φίλοι της, έχοντας όμως στο μυαλό τους να εκμεταλλευτούν το όνομά της και την κοινωνική της θέση.

Πάντως η μικρή ξεκαθάρισε ότι είναι αρκετά ισχυρός χαρακτήρας και καταλαβαίνει αμέσως πότε κάποιος θέλει να την εκμεταλλευθεί.

«Αν καταλάβω ότι κάποιος είναι ψεύτικος, απλά τον απομακρύνω», είπε.

Η Paris αναφέρθηκε επίσης και στην απαίτηση που είχε ο πατέρας της να φορά εκείνη και τα αδέλφια της μάσκα όταν έβγαιναν έξω, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν ήταν μικρή της φερόταν κάπως περίεργο.

Τώρα όμως το καταλαβαίνει απόλυτα.

«Ήθελε να μη μας αναγνωρίζουν όταν βγαίναμε έξω χωρίς αυτόν», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι είχε μια πολύ φυσιολογική παιδική ηλικία.

Τώρα η Paris ονειρεύεται μια καριέρα στο Hollywood και κρατά πάντα με αγάπη και τρυφερότητα την ανάμνηση του πατέρα της.