Μπορεί η Jennifer Aniston να πάτησε τα 43 όμως φαίνεται πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ. Και φυσικά όπως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, έχει κι αυτή το δικό της μικρό μυστικό.

Ποιο είναι αυτό; Η βαζελίνη!!!! Κάθε βράδυ η Jen βάζει λίγη κάτω από τα μάτια της και όπως βλέπετε έχει πει οριστικό αντίο στις ρυτίδες και στους μαύρους κύκλους.

Μάλιστα κάθε πρωί για να είναι η επιδερμίδα της καθαρή και λαμπερή γεμίζει το νιπτήρα της με νερό και παγάκια και βουτάει μέσα το πρόσωπό της για να κλείσουν οι πόροι και να μειωθεί το πρήξιμο γύρω από τα μάτια της.

Όπως μάθαμε μάλιστα στην ηθοποιό δεν αρέσει καθόλου η ιδέα του νυστεριού, τουλάχιστον στο πρόσωπό της και γι’ αυτό κάθε βράδυ ακολουθεί ένα «τελετουργικό ομορφιάς» που διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Έτσι για δέκα λεπτά βάζει το πρόσωπό της στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι και κατόπιν απλώνει στο πρόσωπό της ένα απαλό cleanser και τόνερ.

Αμέσως μετά κάνει ένα μασάζ στο πρόσωπό της με κρέμα που περιέχει βιταμίνη Α και στο τέλος φυσικά βάζει ενυδατική κρέμα.

Απλά, φυσικά και πάνω από όλα… φθηνά!!!! Κορίτσια δοκιμάστε το κι εσείς…