Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Το πρώτο σημείο που προσέχεις σε έναν άνθρωπο είναι το πρόσωπο του. Από το βλέμμα κάποιου μπορείς να καταλάβεις πολλά..Την καλοσύνη, την κακία ή την αγνότητα που εκπέμπει.

Ας δούμε τα 5 ωραιότερα πρόσωπα του Hollywood βάσει της αντρικής γνώμης, αλλά και της γυναικείας!

Στο νούμερο 1 δε θα μπορούσε να είναι άλλο, από το ωραιότερο πρόσωπο που είναι της Angelina Jolie.
Η σύζυγος του Brad Pitt διαθέτει ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο με γωνίες, καταπληκτικά πράσινα μάτια και σαρκώδη χείλη. Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως έχει κάνει πλαστική και έχει φουσκώσει το πάνω χείλος, αλλά δεν αληθεύει. Η ηθοποιός από τις πρώτες της φωτογραφίσεις είχε το ίδιο σχήμα στα χείλη της.

Στο νούμερο 2 βρίσκεται η Scarlett Johansson που αποπνέει κάτι το αγνό και άκρως αισθησιακό. Έχετε ��κούσει τη φράση «χείλη για φίλημα»; Ε ακριβώς αυτό μας βγάζουν τα χείλη της σεξοβόμβας ηθοποιού. Τα μάτια της είναι μεγάλα και πράσινα, ενώ η μυτούλα της είναι γαλλική. Ακριβώς ότι θέλει κάθε γυναίκα!

Στο νούμερο 3 βρίσκεται η Jessica Alba.Αυτό το θηλυκό βγάζει κάτι το άγριο και ταυτόχρονα sexy. Το πρόσωπο της είναι από τα πιο γλυκά και όμορφα του Hollywood.Για πολλούς είναι η ομορφότερη γυναίκα όλου του πλανήτη και δεν έχουν και άδικο.

Νούμερο 4.H Monica Bellucci παραμένει το απόλυτο sex symbol.Χείλη σαρκώδη, μαύρα σαγηνευτικά μάτια και θεληματικό πιγούνι. Ο δυναμισμός και το πείσμα βγαίνουν και μόνο που την κοιτάς!

Στο νούμερο 5 σας παρουσιάζουμε τη Charlize Theron.Μπορεί να έχει ένα καλλίγραμμο και σφριγηλό κ��ρμί, αλλά το πρόσωπο της είναι το κάτι άλλο. Μπορείς να την κοιτάς για ώρες και να την θαυμάζεις. Όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο όμορφη! Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως πριγκίπισσα, ως την Grace Kelly της εποχής μας.