Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Demi μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Σάκη Ρουβά , την αγάπη τους για τη μουσική και για ..το φλερτ!

«Νομίζω ότι ζω το όνειρο κάθε έφηβης κοπέλας! Εκείνη την ώρα δεν το πίστεψα, νόμιζα ότι κάποιος μας έκανε φάρσα. Όταν κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια απλώς ζήτησα να πάω στο μπάνιο, όπου άρχισα να ουρλιάζω κυριολεκτικά από τη χαρά μου», αποκαλύπτει η Πηνελόπη.

Μπορεί να είναι η μοναδική γυναίκα στο συγκρότημα «Mamacita on fire», αλλά δηλώνει πως «δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ένα μικρό αδύναμο κοριτσάκι για να νιώσω περίεργα μέσα στο συγκρότημα».

Όσο για το αν έχει σχέση υποστηρίζει ότι «έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με φροντίζει και με προσέχει». Και προσθέτει πως «σίγουρα δεν είναι στα πλάνα μου ο γάμος. Θέλω να αρχίσω να πιστεύω ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός γιατί αλλιώς δεν βλέπω να έρχεται κάποιο σύντομα».

Ακόμα, μιλά και για τα κιλά της λέγοντας ότι «έχω πάρει 2-3 κιλά αλλά νιώθω άνετα αι πολύ πιο κοντά στο μοντέλο του κανονικού ανθρώπου και όχι του υπερανθρώπου».
Περίμενα ότι απλώς θα έκανα μια εμφάνιση στα βραβεία του Mad, όχι ότι θα διεκδικώ έξι βραβεία. Μου φαίνεται απίστευτο που ανακηρύχθηκα πρωτοεμφανιζόμενη στα βραβεία γυναίκες της χρονιάς»!

Η Demi βρίσκει τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά, τον Αντύπα και τους «Mamacitas on fire» ως ονειρική και δηλώνει πως «δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μια μέρα στη σκηνή με τον Σάκη. Η συνεργασία αυτή είναι τεράστια εμπειρία και ένα μεγάλο σχολείο. Περνάμε πολύ ωραία και στα καμαρίνια με την Πηνελόπη και τα υπόλοιπα κορίτσια».

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως «με χαροποιεί που αυτό που κάνω αναγνωρίζεται. Σίγουρα με αγχώνει το αν δεν θα πάω εξίσου καλά του χρόνου. Δεν είναι τόσο ο φόβος της αποτυχίας, αλλά η επιθυμία μου να έχει επιτυχία κάτι που αγαπάω πολύ».

Όσο για το φλερτ δηλώνει ότι «ούτε τώρα με φλερτάρουν, ούτε και παλιότερα συνέβαινε κάτι τέτοιο, γιατί όπως μου έχουν εξομολογηθεί τους φαίνομαι ψυχρή και απόμακρη».