Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η κωμωδία των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, «Σ’ Αγαπάω, αλλά…» με τους Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ιωσήφ Μαρινάκη, Αλέξανδρο Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου και το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι τέσσερις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια διαδραστική κωμωδία για τον γάμο, τον έρωτα και το διαζύγιο, το τέλος της οποίας ορίζουν κάθε βράδυ οι θεατές του θεάτρου «Αθηνά».

Μετά την επιτυχημένη και… απατημένη παρουσιάστρια στους «Βασιλιάδες», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύεται μια επιτυχημένη δικηγόρο (Χρ��στιάνα), παντρεμένη με τον Ιωσήφ Μαρινάκη (Θάνος), με σπίτι στους Θρακομακεδόνες και ακριβό αμάξι. Το έτερο ζευγάρι είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου (Φώτης), αστυνομικός στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η Μαριάννα Τουμασάτου (Βιβή), πωλήτρια σε κατάστημα καλλυντικών, με την οποία μένουν στο Μενίδι και προσπαθούν να κάνουν παιδί αλλά μάταια…

Την πρεμιέρα της παράστασης, που «ανεβαίνει» από Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:15 (κάθε Σάββατο και στις 19:00), παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που χειροκρότησε θερμά τους ηθοποιούς και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του star.gr από την avant premiere