Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το σχολείο, τους γονείς της, αλλά και το αν είναι ερωτευμένη μίλησε η Ελένη Φουρέιρα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως μικρή ήταν η άσχημη του σχολείου:

«Ήμουν η άσχημη του σχολείου. Τα παιδιά από το Γ΄Δημοτικό της Καλλιθέας, το ξέρουν πως ήμουν. Όταν είσαι 10-12 χρονών και έχεις φρύδι ενωμένο… όταν έχεις ένα μαλλί μπάλα, όταν έχεις τη μάνα να στα χτενίζει να μην πιάσεις ψείρες. Ήμουν και λίγο πιο γεματούλα. Λίγο αγοροκόριτσο, λίγο με τα φαρδιά, λίγο με τη σαλοπέτα… ε.. δεννν!»

Στη συνέχεια, διηγείται και τις οικονομικές δυσκολίες που είχαν ως οικογένεια:

«Ο μπαμπάς μου είναι άνεργος εδώ και 3 χρόνια γιατί δούλευε σε οικοδομή. Η μαμά μου μοδίστρα… με 800 ευρώ ήταν δύσκολο να συντηρήσεις 4 παιδιά. Έχουμε πάρει κι εμείς ρούχα από την εκκλησία όταν ήμουν μικρή. Μου άρεσε να δουλεύω για να έχω τα δικά μου λεφτά. Ήθελα να φοράω κι εγώ παπούτσια Nike και να έχω ένα καλό παντελόνι. Μέναμε σε ένα υπόγειο στην Καλλιθέα. Δεν ήθελα να ξέρω οι φίλοι μου που έμενα, ούτε ότι παίρναμε ρούχα από την εκκλησία».

Μάλιστα όπως λέει, αποφάσισε να τα πει αυτά, επειδή «πρέπει να είμαστε πάντα αισιόδοξοι. Δεν γίνεται αλλιώς! Δεν τα λέω αυτά για να με λυπηθούνε. Η προσπάθεια και η πίστη σε αυτό που κάνεις, θα σε οδηγήσει μπροστά. Και εμένα στην αρχή, με είχαν απορρίψει πολλές φορές».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα;

«Όχι. Δεν υπάρχει κανείς. Είμαι καλά όμως! Πρέπει να είμαι ερωτευμένη για να είμαι καλά; Είχα ένα χωρισμό αλλά έχει περάσει καιρός! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή μας. Είμαι πολύ γεμάτη, και έχω πολύ γεμάτο χρόνο».