Δύο σέξι διεθνούς φήμης μοντέλα αναλαμβάνουν χρέη DJ στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας: από την ερχόμενη Πέμπτη, η Marie Claire και η Hanna Hansen έρχονται να αναστατώσουν το κοινό με την μουσική και την εμφάνισή τους!

Από τις 14 του μήνα και για 20 Πέμπτες, η μουσική ομάδα «Astronauts» εγκαινιάζει τα μεγαλύτερα parties στο club «Ακρωτήρι»: μουσική, led, lasers και hi-tech οπτικά εφέ θα κυριαρχούν, μεταμορφώνοντας το αγαπημένο club-restaurant στον απόλυτο fun χώρο!

Η πρεμιέρα θα γίνει με την Marie Claire, μοντέλο της «Vogue» επί μακρόν, που πέρασε με τεράστια επιτυχία από τις πασαρέλες και τα editorials μόδας στην κονσόλα. Η Marie Claire αποκαλείται «νεράιδα της house» και ζητείται από γνωστούς καλλιτέχνες για να παίξει στα πάρτι τους, ενώ είναι host DJ σε μαγαζιά του Λονδίνου.

Το ίδιο βράδυ θα βρεθεί δίπλα της και η ξανθιά καλλονή από την Κολωνία, Hanna Hansen, που το 2007 είχε επιλεγεί ως η «ωραιότερη Γερμανίδα». Η Hanna έγινε γνωστή από διεθνή catwalks και ως μούσα κολοσσών της μόδας , ενώ κατέληξε στα decks από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι και από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Σιγκαπούρη!

Οι δύο διεθνείς θεές του DJing και της πασαρέλας θα παίξουν και back 2 back, ενώ το happening θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα της γνωστής εφοπλίστριας-χορεύτριας Λουκίας Λεμού!

Το warming up θα αναλάβει ο γνωστός Καβαλιώτης DJ Skinny, ή, όπως αποκαλείται, ο «μποέμ τύπος του Βορρά» - κατά κόσμον Δαμιανός Βασιλείου.