Εντάξει, είπαμε να το κακομάθεις το κατοικίδιο αλλά αυτό παραπάει: στο ίδιο τραπέζι με τον Karl Lagerfeld τρώει η… γάτα του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σχεδιαστής!

Από τον Ιανουάριο, ο 78χρονος σχεδιαστής απέκτησε γατάκι: πρόκειται για την 9 μηνών σιαμέζικη Choupette, δώρο από το πουλέν του Lagerfeld, τον Baptiste Giabiconi (τον θυμάσαι που του «χρέωναν δεσμό με την Katy Perry;).

«Η Choupette τρώει μεσημεριανό και βραδινό μαζί μου στο τραπέζι. Δεν της αρέσει να τρώει στο πάτωμα και δεν αγγίζει καθόλου το δικό μου φαγητό. Έχει το δικό της», παραδέχθηκε ο Lagerfeld σε συνέντευξή του, προσθέτοντας πως η γατούλα του είναι κακομαθημένη.

Μάλιστα, δύο υπηρέτριες του «Kaiser της μόδας» έχουν αναλάβει να καταγράφουν σε καθημερινή βάση τι τρώει, τι πίνει και τι κάνει γενικότερα το τετράποδο, καθώς ο Lagerfeld θέλει να δημιουργήσει ένα μικρό ημερολόγιο της Choupette…

Πάντως, η Choupette είναι και… αστέρι στην τεχνολογία, αφού παίζει με τις ώρες με το iPad! Για του λόγου το αληθές, κυκλοφορεί και σε βίντεο!

Δείτε την γάτα του Lagerfeld να παίζει με το iPad