Το έχει μαράζι ο Γιώργος Λιάγκας που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν έχει πάει ούτε μια φορά στην εκπομπή του, παρά το γεγονός ότι τον έχει καλέσει επανειλημμένως, οπότε σήμερα που είχε καλεσμένη του τη Μαριάννα Τουμασάτου βρήκε την ευκαιρία να της το πει.

Την αφορμή βέβαια την έδωσε η ίδια η ηθοποιός που του είπε με παράπονο:

«Μας είπατε και σνομπ… Δεν είμαστε σνομπ».

Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία ο Γ. Λιάγκας και είπε:

«Έτσι φαίνεστε πάντως. Ο άνδρας σου φαίνεται σνομπ γιατί δύο χρόνια τώρα δεν μας έχει δώσει μία συνέντευξη. Δηλαδή συγγνώμη, ούτε γκόμενα να ήταν. Του έχουμε κάνει άπειρες προσκλήσεις», της είπε και η ηθοποιός μετά βίας κράτησε την ψυχραιμία της.

«Δεν είναι θέμα σνομπ. Ένας άνθρωπος όταν δεν κάνει κάτι δεν είναι επειδή το σνομπάρει, μπορεί να αισθάνεται πολύ αμήχανα σ’ αυτό και να τον φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση που τον καλείς συνέχεια και πρέπει να σου λέει όχι», του είπε και όταν ο Γ. Λιάγκας της απάντησ�� ότι δεν θα τον ξανακαλέσει εκείνη του είπε όλο νόημα:

«Θα το εκτιμήσει πολύ αν το κάνεις».

Μάλιστα θέλοντας να δικαιολογήσει την άρνηση του συζύγου της να βγει στην τηλεόραση του είπε ότι οι άνθρωποι δεν αντέχουν να τα κάνουν όλα και ότι ο Αλέξανδρος Σταύρου απλά δεν μπορεί τις ζωντανές συνεντεύξεις.

Και ο βελούδινος αυτός καυγάς είχε και συνέχεια, αφού ο Γ. Λιάγκας επέμενε ότι ο Αλέξανδρος Σταυρού θα έπρεπε να ξεπεράσει τους φόβους του.

«Γιατί να το καταπολεμήσει αυτό; Υπάρχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά να καταπολεμήσεις στη ζωή σου από το να βγεις στην τηλεόραση» του είπε.