Για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, το γιο της Αλέξανδρο, το αν θα κάνει δεύτερο παιδί, αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί αλλά και για τις ανασφάλειες που έχει με το σώμα της, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως δεν παντρεύεται:

«Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ. Έβαλα το νυφικό μου, έκανα κι ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μου, οπότε το έζησα το παραμύθι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να θέλω να συζήσω με κάποιον. Προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπαντρευτώ. Δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να κάνω έναν δεύτερο γάμο».

Για δεύτερο παιδί τι λέει όμως;

«Από τη μια θα ήθελα ένα ακόμα παιδί. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως θα πρέπει να ξαναζήσω όλη αυτή την περίοδο που το μωρό θα με έχει απόλυτη ανάγκη και προβληματίζομαι. Ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι τον Ιούλιο θα κλείσω τα 42 μου χρόνια. Δεν θα ήθελα να έχω μεγάλη διαφορά με το παιδί μου. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είμαι έτοιμη να ξαναγίνω μητέρα».

Μιλώντας για το σύντροφο της Γιώργο Μπόγρη λέει:

«Όταν ένα ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν περιμένεις να στεριώσει μια σχέση. Το ευχάριστο είναι ότι η σχέση μας έχει αντέξει και ότι περνάμε πολύ καιρό μαζί. Το πόσο καιρό θ΄αντέξει, είναι κάτι που δεν μπορεί να το προεξοφλήσει κανένας».

Στην αρχή της σχέσης τους δε, αποκαλύπτει πως «η φωνή της λογικής μου, έλεγε ότ�� αυτή η σχέση δεν θα έχει διάρκεια, αλλά όταν ο άλλος καθημερινά προσπαθεί γι΄αυτήν και σου το αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Τονίζει πάντως, πως «αν είχε επικρατήσει η λογική, δεν θα το είχα τολμήσει».

Ξεκαθαρίζει ωστόσο, πως στο γιο της Αλέξανδρο, δεν έχει πει πως ο Μπόγρης είναι σύντροφος της:

«Δεν έχω δείξει στον Αλέξανδρο ότι έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου!»

Τέλος, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως και κυτταρίτιδα έχει και πολλές ανασφάλειες με το σώμα της:

«Εννοείται ότι έχω και ανασφάλειες και κυτταρίτιδα! Ο σωματότυπος μου είναι τέτοιος που δεν έχω μέση δαχτυλίδι. Το σώμα μου έχει καμπύλες, αλλά δεν έχει τα θηλυκά στοιχεία που θα ήθελα. Επίσης, έχω σπαστική κολίτιδα, μπορείς να δεις την κοιλιά μου να πρήζεται και να μοιάζω σαν να είμαι έγκυος».

Και καταλήγει πως «έτσι κι αλλιώς δεν έχω το τέλειο σώμα. Όταν περνάνε τα χρόνια και κυτταρίτιδα θα έχεις και χαλάρωση. Στο κάτω κάτω δεν είμαι και είκοσι!»