Νέες περιπέτειες με την υγεία της έχει η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Sheryl Crow. Η Sheryl μίλησε σε αμερικανική εφημερίδα και αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

Η τραγουδίστρια που το 2006 είχε καταφέρει να βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο του στήθους, εξομολογήθηξε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν τον όγκο τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από μια μαγνητική εγκεφάλου που έκανε, αφού είχε ανησυχήσει πάρα πολύ γιατί ξεχνούσε συνεχώς.

«Ανησυχούσα για τη μνήμη μου τόσο πολύ που πήγα και έκανα μια μαγνητική. Ανακάλυψα λοιπόν ότι έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο. Μόλις το έμαθα είπα: “Είδατε; Το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλα”», είπε στην Las Vegas Revenue.

Τόνισε μάλιστα ότι είναι αρκετά ψύχραιμη, αφού ο όγκος είναι καλοήθης και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι.

«Δεν το έχω πολυσυζητήσει. Το έμαθα τον Νοέμβριο, αλλά είναι καλοήθης, οπότε δεν έχω κάτι για να ανησυχώ», τόνισε.

Αφορμή για να τρέξει αμέσως στο γιατρό της ήταν ότι είχε αρχίσει να ξεχνά μέχρι και τους στίχους των τραγουδιών της.

«Έδινα συναυλία στη Φλόριντα και δεν μπορούσα να θυμηθώ τα λόγια από το τραγούδι μου “Soak Up the Sun”. Άρχισα να γελάω και είπα στον κόσμο: “Είμαι 50 ετών, τι να πω; Φύρανε και το μυαλό μου…”», είπε.

Η Sheryl Crow είχε αραβωνιαστεί τον ποδηλάτη Lans Armstrong που και ο ίδιος είχε μια περιπέτεια με τον καρκίνο, ενώ χώρισαν λίγο πριν διαγνωστεί κι αυτή με καρκίνο του στήθους.

Η τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει δύο αγοράκια, ενώ έχει κερδίσει εννιά Grammy.