πρώτη ανάρτηση: 6-6-2012, 00:00

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα​

Τέρμα οι «στημένες» εκφράσεις και οι comme il faut πόζες στο Κόκκινο Χαλί.

Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr, τις πιο γελοίες εκφράσεις της Madonna! Γιατί όταν η «βασίλισσα» της ποπ έχει κέφια, το πρόσωπο της… «ζωγραφίζει!»

Οι παπαράτσι την έχουν «τσακώσει» σε μερικές πολύ αστείες γκριμάτσες, και η αλήθεια είναι πως έχουν πολύ πλάκα, γιατί μας δείχνουν μια «άλλη» Madonna.

Από τις πιο αστείες πόζες, είναι αυτή όπου η 53χρονη star ποζάρει με ορθάνοιχτο το στόμα, ενώ σε μια άλλη έχει γουρλώσει τα μάτια, κοιτώντας «τρομαχτικά» τον φακό.

Σε μια άλλη, έχει εστιάσει στον παρτενέρ της, και είναι έτοιμη να τον «φάει». Ξεκαρδιστικό επίσης, είναι το στιγμιότυπο όπου πηδά μια μάντρα με τη γλώσσα έξω, και σε μια άλλη, βάζει το χέρι στο στόμα… «προειδοποιητικά».

Συνεχίζουμε με τη φωτογραφία που την «τσάκωσαν» οι παπαράτσι να σουφρώνει όλο απογοήτευση το πρόσωπο, ενώ σε μια άλλη μασάει τσίχλα, με όλη τη γλώσσα έξω.

Τα λόγια είναι περιττά για τη φώτο όπου έχει τεντώσει όλα τα νεύρα του προσώπου της, με την έκφραση της να είναι… απερίγραπτη, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία έχει ανοίξει διάπλατα το στόμα της σαν να χασμουριέται.

Αστείες όμως, είναι και οι εκφράσεις προσώπου που παίρνει όταν ερμηνεύει, δείχνοντας πιο «επιθετική»!

Για το τέλος, σας αφήσαμε τη φώτο όπου η Madge σε συναυλία της έχει ανοίξει διάπλατα τα χέρια σαν να κάνει… ικεσία!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και δείτε την Madonna όπως δεν την έχετε ξαναδεί…