Τις προηγούμενες μέρες, σας γράψαμε από το star.gr πως κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Lindsay Lohan ως «Liz Taylor».

Σήμερα, σας δείχνουμε την πρώτη επίσημη φωτογραφία που έβγαλε η εταιρία παραγωγής «Lifetime», με την Lohan μεταμφιεσμένη σε Taylor, να φιλά τον έρωτα της ζωής της «Richard Burton», σε ασπρόμαυρο φόντο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η νεαρή ηθοποιός έχει πλήρως εναρμονιστεί με το ρόλο της, και έχει υιοθετήσει το ανάλογο look, δεκαετίας 1950-1960, την περίοδο που ο έρωτας της Lohan με τον Richard Burton βρίσκεται σε πλήρη άνθιση.

Οι δυο ηθοποιοί αναβιώνουν την περίφημη σκηνή, όπου η Liz Taylor πιάστηκε από τους φωτογράφους με τον Burton, πάνω σε ένα κότερο, σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ, την περίοδο που οι δυο τους ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της βιογραφίας της Taylor, θα δείτε επίσης την Lohan ν΄αναπαριστά και διάφορες σκληρές εικόνες από τη ζωή της Taylor, όπως για παράδειγμα τη στιγμή που τσακώνεται με τον Burton πάνω στο σκάφος.

Σε όλα τα στιγμιότυπα, η 25χρονη ηθοποιός είναι πλήρως «μεταμορφωμένη» και ομοιάζει πολύ με την Taylor στα νιάτα της.

Μάλιστα το συνεργείο, έχει να λέει πόσο πολύ η νεαρή ηθοποιός έχει ταυτιστεί και έχει ενθουσιαστεί με το ρόλο της.

Κάντε κλικ και δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Lohan για την βιογραφία της Taylor…