«Τα πράγματα με την γέννηση του γιού μου έγιναν βεβιασμένα. Ευτυχώς, ο γιός μου είναι μαζί μας τώρα», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ενώ μίλησε για την πατρότητα αλλά και την δική του σχέση με τους γονείς του.

Μιλώντας για τον πρόωρο ερχομό του μικρού Ιάσονα στη ζωή, ο ηθοποιός περιέγραψε την στιγμή: «έτυχε τις τρεις ώρες του 24ώρου που εγώ δεν μπορώ. Έπαιζα στην παράσταση εκείνη την ώρα. Τώρα με τι μυαλό έπαιξα, ένας θεός το ξέρει. Είπα στους άλλους “κάντε γρήγορα, η γυναίκα μου γεννάει”. Παίξαμε το έργο και έφυγα σφαίρα για το μαιευτήριο».

«Ήταν δύσκολο πολύ με το μωρό στη θερμοκοιτίδα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο θέλουν στήριξη και ο σύντροφός τους πρέπει να κρατάει τα μπόσικα. Θέλει πολλή δύναμη και πολλή κατανόηση γιατί συμβαίνουν διάφορα, τόσο σε σχέση με την υγεία, όσο και ψυχολογικά», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, συμβουλεύοντας τους άνδρες που θα βρεθούν στη θέση του να δείξουν ψυχραιμία, γιατί η κατάσταση αυτή μπορεί και να φέρει κοντά ένα ζευγάρι, αλλά και να το διαλύσει.

Σε μια αναδρομή στην δική του παιδική ηλικία, ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του: «δεν ήμουν λάθος σε πολλά πράγματα γιατί οι γονείς μου δεν ήταν λάθος. Τους αγάπησα πολύ τους γονείς μου και με αγαπήσανε. Δεν με καπέλωσαν ποτέ και πάντα με άφηναν να βρω τι είναι αυτό που μου ταιριάζει, με λίγη καθοδήγηση βέβαια», είπε, αναφέροντας ως παράδειγμα ότι ουδέποτε έφαγε ξύλο.