Η Charlize Theron και η Kristen Stewart φωτογραφήθηκαν όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί με smokey μάτια, μαύρο φόρεμα και παντελόνι αντίστοιχα,καθώς και κόκκινα κραγιόν σαν stars εποχής του 50.

Η νέα ταινία όπου πρωταγωνιστούν αποτελεί ένα remake του παραμυθιού «Η Χιονάτη», με την Charlize να υποδύεται την κακιά βασίλισσα και την Kristen τη Χιονάτη.

Στη φωτογράφηση του αμερικανικού περιοδικού «interview», η Kristen ξάπλωσε στον καναπέ με ένα τσιγάρο στο χέρι σαν τη Μαύρη Ντάλια και έδωσε τη δική της απάντηση για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πρωταγωνιστεί σε sex tape.

«Είναι ψέματα όσα γράφονται για εμένα και το sex tape.Δεν υπάρχει αποδεικτικό βίντεο. Ψεύδονται αυτοί που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.Αυτή είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση για να γίνει διάσημη μια κοπέλα.Δεν πρόκειται για sex.Απλά για να γίνουν γνωστές».

Η Charlize, μπορεί να είναι single ,αλλά δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ που υιοθέτησε και μεγαλώνει ένα αγοράκι! Χαρακτηριστικά δήλωσε πως «πάντα γνώριζα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Το σίγουρο είναι πως ποτέ δε χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι .Αντίθετα, από μικρή είχα όνειρο να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Όταν κρατάς το μωράκι στην αγκαλιά σου ξεχνάς όλες τις έγνοιες που έχεις και νιώθεις την απόλυτη ευτυχία»

Ενώ πρόσθεσε πως «η μητέρα μου πριν από 2 χρόνια βρήκε ένα γράμμα που είχα γράψει σε ηλικία 8 ετών και ζητούσα να με πάνε στο ορφανοτροφείο προκειμένου να υιοθετήσω ένα παιδάκι».