Με νερό από την εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, που έφερε ο ίδιος ο παππούς της -βασιλιάς Κάρολος Γουστάβος- βαπτίστηκε η κόρη της πριγκίπισσας Βικτώρια και του πρίγκιπα Ντανιέλ της Σουηδίας!

Το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του 17ου αιώνα που βρίσκεται εντός των ανακτόρων της Στοκχόλμης, όπου οι γονείς της μικρής, η οποία πήρε το όνομα Εστέλ, υποδέχθηκαν συγκινημένοι τους «γαλαζοαίματους» καλεσμένους.

Φορώντας ένα vintage φόρεμα που ανήκει στη βασιλική οικογένεια από το 1906 αλλά και ένα στέμμα, η μικρή Εστέλ ήταν ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της βάπτισης -που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος της Ουπσάλα- και αποκοιμήθη��ε στην αγκαλιά της μητέρας της.

Νονοί της μικρής πριγκίπισσας Εστέλ Σίλβια Ίγα Μαίρη, όπως είναι το πλήρες όνομά της, ήταν η πριγκίπισσα της Δανίας, αδερφή του πρίγκιπα Ντανιέλ, Άννα Βέστλινγκ, ο πρίγκιπας Χάακον της Νορβηγίας, ο αδερφός της πριγκίπισσας Βικρωρίας, πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ και ο πρίγκιπας της Ολλανδίας Γουίλεμ Αλεξάντερ.

Η βάπτιστη της Εστέλ ήταν και η πρώτη επίσημη βασιλική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν ο σύντροφος της πριγκίπισσας Μαντλέν της Σουηδίας, ο τραπεζίτης Κρις Ο' Νιλ και η αγαπημένη του αδερφού της, η παρουσιάστρια Σοφία Χέλγκβιστ.

Στη νεοφώτιστη και τους γονείς της ευχήθηκαν από κοντά μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα ανάκτορα για να συγχαρεί την οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες από τα πριγκιπικά βαφτίσια