«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον γάμο του πατέρα μου. Δεν το δέχομαι ότι αυτή θα αντικαταστήσει τη μάνα μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος. Νόμιζα πως είχε τελειώσει πια με τους γάμους», δήλωσε η Ταμάρα Έκλεστοουν, η σέξι κόρη του «αφεντικού» της Formula 1, που πρόσφατα φωτογραφήθηκε σε Μύκονο και Σαντορίνη​!

Αν και η σέξι καλλονή επισημαίνει πως δεν έχει γνωρίσει πολύ καλά την μητριά της, Φαμπιάνα Φλόσι και δεν την θεωρεί κακιά, δεν κρύβει ότι δεν μπορεί να δεχθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια.
«Ήμουν 25 ετών όταν οι γονείς μου χώρισαν και μου είναι δύσκολο να καλωσορίσω μια άλλη γυναίκα με ανοιχτές αγκάλες», συνεχίζει η Ταμάρα στο περιοδικό «Heat», προσθέτοντας πως εκείνη είναι πιστή στη μητέρα της.

Σχολιάζοντας τον επικείμενο, τρίτο γάμο του μπαμπά, το μοντέλο ανάφερε χαρακτηριστικά: «θέλω να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν θα πάω στον γάμο. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα με καλέσει καν. Θα είναι μια μικρή δεξίωση φαντάζομαι. Δεν θα πάω κι αυτό δεν νομί��ω ότι σημαίνει πως θα με ξεκόψει από τη ζωή του».

Η Ταμάρα, πάντως, έχει κλείσει από τώρα ότι... σε δύο χρονάκια θα παντρευτεί τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της, Ομάρ Κιάμι. Βλέπεις, θέλει να «πατήσει» τα 30 πρώτα…

«Όταν πήγα στην υπερπαραγωγή που έκανε η αδερφή μου σκέφτηκα πως είναι ο πιο ωραίος γάμος που έχω δει ποτέ μου. Έτσι θέλω και τον δικό μου», δήλωσε η Ταμάρα, η οποία δεν έχει λόγο να ανησυχεί μήπως ο μπαμπάς θυμώσει και την αποκλείσει από την περιουσία. Η μαμά έχει ήδη πάρει τα μισά…