Να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στην Ινδονησία, στις 3 Ιουνίου, αναγκάστηκε η Lady Gaga, μετά από διαδηλώσεις και απειλές θρησκευτικών οργανώσεων!

Λόγω των αντιδράσεων, η αστυνομία δεν έδωσε στην εκκεντρική σταρ την απαιτούμενη άδεια για την συναυλία, καθώς ισλαμικές οργανώσεις υποστηρίζουν πως το σόου της είναι χυδαίο και προειδοποίησαν πως δεν θα της επιτρέψουν να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος.

«Μετά τις απειλές, η πλευρά της Lady Gaga αποφάσισε να ακυρώσει στην συναυλία… Δεν επρόκειτο μόνο για την δική της ασφάλεια, αλλά και των θεατών», δήλωσε ο δικηγόρος της διοργανώτριας εταιρείας.

Πάνω από 50.000 άνθρωποι είχαν αγοράσει εισιτήρια για να απολαύσουν το σόου της Gaga στο στάδιο «Bung Karno» και πλέον έμειναν… με την χαρά, ενώ, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια συναντά σφοδρές αντιδράσεις: στη συναυλία της στη Νότιο Κορέα, τον Απρίλιο, επετράπη η είσοδος μόνο σε… ενήλικες, ενώ στις Φιλιππίνες την κατηγόρησαν για βλασφημία.


Δείτε απόσπασμα από την περιοδεία, με την Lady Gaga να τραγουδάει το «Born This Way»