Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

Θέλετε να αποκτήσετε και εσείς υγιή, μακριά χωρίς ψαλίδα μαλλιά; Ένα είναι το σίγουρο! Με καθημερινή φροντίδα και περιποίηση, εφόσον βέβαια τρέφεστε κα υγιεινά, τα μαλλάκια σας θα είναι όπως τα θέλετε σε χρόνο dt!! Τώρα όσον αφορά στις διάσημες του Hollywood, μη νομίζετε πως είναι δικά τους τα μαλλιά. Χρησιμοποιούν ένα από τα παρακάτω: ή τρέσες ή extensions ή το γνωστό περούκα-«σκουφάκι». Θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ!!

Η αξιοζήλευτη χαίτη της Beyonce δεν είναι δική της, αλλά χάρη στο περούκα-σκουφάκι που φοράει φαίνονται φυσικά και υγιή.
Πως ακριβώς φοριέται;
Ο κομμωτής της το βάζει πάνω από τα μαλλιά της και κοντά στη ρίζα ώστε να μη φαίνονται τα φυτράκια της. Προστίθεται μπόλικο μαλλί και εμείς νομίζουμε ότι είναι τέλεια!
Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα…

Η Britney Spears όταν ξεκίνησε την καριέρα της , στα 15 της χρόνια είχε μια καστανόξανθη μακριά χαίτη που με το πέρασμα του χρόνου δε έμεινε τίποτα… Να σας θυμίσουμε πως πριν από δυο χρόνια είχε ξυρίσει το κεφάλι της για... αλλαγή.
Πως μάκρυναν; Είπε και αυτή να φορέσει extensions!

H Kim Kardashian δεν μπορεί επίσης να αποχωριστεί τα extensions της καθώς πιστεύει ότι της προσφέρουν θηλυκότητα και κάτι το αισθησιακό!

Το ξανθό χρώμα είναι και αυτό που καίγεται και καταστρέφεται πανεύκολα. Δεν γίνεται η Christina Aguliera να έχει τη μια κοντό την άλλη μακρύ και πάντα ξανθό και υγιές μαλλί!!
Οι τρέσες και τα extensions από φυσική τρίχα φαίνονται σαν να είναι δικά της μαλλιά. Μόνο αν πιάσετε το κεφάλι της θα βεβαιώθείτε...

Για το τέλος, σας αφήσαμε την τραγουδίστρια με τις περισσότερες αλλαγές! Μα, φυσικά, μιλάμε για τη Rihanna!
Μέσα σε δύο χρόνια την έχουμε δει με καστανό φυσικό, κόκκινο, πορτοκαλί, ξανθό, άσπρο, μαύρο… Πού ξέρεις; Μπορεί σε λίγα δευτερόλεπτα να τα έχει μπλε…