Πρώτη Δημοσίευση:26/05/12, 01.10​

Πιο ανανεωμένη και κεφάτη από ποτέ εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στον Πέτρο Κωστόπουλο. «Άλλαξα» είπε, (κατά τον τίτλο του νέου της album) και το εννοεί:

«Οφείλουμε ν΄αλλάζουμε μεγαλώνοντας. Οφείλεις να ωριμάζεις. Αλλάζουν οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής σου». Ωστόσο όπως αποκάλυψε, οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, την έχουν προβληματίσει πολύ:

«Η ψυχολογία η δική μου έχει αλλάξει. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με τις εξελίξεις. Υπάρχουν στιγμές που πέφτω κι εγώ!»

«Δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου»

«Αυτά τα θέτεις από την αρχή μιας σχέσης. Στην αρχή υπήρχε μια ζήλια.Τώρα δεν ανησυχώ!» τονίζοντας, πως «όταν κάνεις μια σχέσ�� δεν παύεις ν΄ακυρώνεις τον εαυτό σου ως ύπαρξη!»

«Ο Ντέμης δεν είναι ο τέλειος άντρας»

«Είναι πολύ κάθετος, τετράγωνος, ισχυρογνώμων, δεν είναι πολύ κοινωνικός, και τα κεφτεδάκια μου δεν είναι ποτέ καλύτερα από της μαμάς του. Έχει ελαττώματα!». Ωστόσο όπως λέει, 13 χρόνια που είναι παντρεμένοι, «δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε κατάσταση κρίσης».

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον γιο μου»

«Η κόρη μου, μου λείπει περισσότερο και συναισθηματικά ακουμπώ πάνω της περισσότερο. Όταν κοιτάζω το γιο μου όμως… λιώνω!»

Σε ποιον φωνάζει όμως περισσότερο; «στην κόρη μου. Είναι πιο ατίθαση. Ο Γιώργος μ΄ακούει περισσότερο! Είναι περισσότερο κολλημένος μαζί μου»

«Είμαι μια κανονική γυναίκα με κυτταρίτιδα»

«Είναι καλό να ξέρει ο κόσμος πως υπάρχει ένα ψέμα πίσω απ΄όλο αυτό (photoshop). Είσαι ένας κανονικός άνθρωπός και μια κανονική γυναίκα».

Πώς βλέπει τον εαυτό της στο μέλλον;

«Θέλω να κρατήσω όσο μπορώ τις αναλογίες μου και στα 60 μου να φαίνομαι σαν 50!»

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γυναίκα!»

«Αυτό που περνάμε με τις ορμόνες οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν! Είμαι έξαλλη γιατί η ζωή είναι άδικη και δύσκολη για τις γυναίκες.Πρέπει να είναι μάνα και πάντα ωραία γκόμενα!»

Στο τέλος, αποκάλυψε και ένα πολύ αστείο περιστατικό με την Έλλη Κοκκίνου. Καθώς επέστρεφαν από Αμερική, είχαν αγοράσει τόσα πολλά πράγματα που στο αεροδρόμιο είχαν υπέρβαρο φορτίο και δεν τις άφηναν με τίποτα να περάσουν.

Τι έκανε η Έλλη Κοκκίνου;

«Στήθηκε και άρχισε να κάνει τη γλυκιά! Η δικιά της βαλίτσα πέρασε. Η δικιά μου… δεν πέρασε!»

Κάντε κλικ και δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της...!