Το ότι το σεξ είναι… ομαδικό άθλημα επανέλαβε ο Τόμας Πρωτόπαπας, υποστηρίζοντας ότι μέχρι πέντε είναι σχέση, αλλά και δίνοντας… οδηγίες για την σωστή αναλογία ανδρών - γυναικών!

«​Μέχρι πέντε είναι σχέση! Ο ομαδικός έρωτας είναι υγιής πράξη. Δεν είναι κακό», είπε ο νεαρός ηθοποιός, προσθέτοντας πως η ιδανική αναλογία είναι τρεις γυναίκες - δύο άνδρες.
«Όταν όλοι συμφωνούν και είναι μέσα για την εμπειρία και να περάσουν καλά, δεν είναι κάτι κακό», συνέχισε ο Τόμας και αναρωτήθηκε αν όλοι οι άνθρωποι της showbiz είναι μονογαμικοί και οικογενειάρχες.

Για να μην τον κατηγορήσεις, ο ηθοποιός τόνισε πως όταν έχει σχέση είναι πιο μονογαμικός και... από πιγκουίνο: «τις γυναίκες τις αγαπάω πιο πολύ από οτιδήποτε. Όταν είμαι ερωτευμένος και είμαι σε σχέση είμαι μονογαμικός. Να μοιραστώ την κοπέλα με την οποία είμαι; Με τίποτα!».

«Το πιο ανούσιο πράγμα στον κόσμο είναι το cyber sex. Τηλεμ*λ*κι* δηλαδή; Πού ακούστηκε αυτό;», είπε σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο σέξι ηθοποιός, ενώ δήλωσε πως ναρκωτικά δεν έχει δοκιμάσει ποτέ γιατί τα θεωρεί fake, ότι τα κορίτσια δεν του «την πέφτουν» τώρα που έγινε γνωστός, αλλά και ότι πιστεύει στα φαντάσματα!