Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Kirsten Stewart στις Κάννες.

Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία «On the Road», κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα φλας, εξαιτίας της πολύ sexy τουαλέτας που επέλεξε να φορέσει στο Κόκκινο Χαλί.

Πρόκειται για ένα φόρεμα Balenciaga, το οποίο εκτός από τα βαθύ ντεκολτέ, είχε ένα ακόμα πιο βαθύ σκίσιμο στα πλάγια του ποδιού, με αποτέλεσμα κάθε φορά που η νεαρή ηθοποιός ανέβαινε τις σκάλες, όλα τα βλέμματα να καρφώνονται στα καλλίγραμμα άκρα της.

Εκτός όμως από την Κirsten, τα φώτα έπεσαν και πάνω στον αγαπημένο της «βρικόλακα» Robert Pattinson, ο οποίος πήγε Γαλλία για να της συμπαρασταθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

Από τις πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, και αυτή της Kirsten Dunst, η οποία περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί με μια φούξια τουαλέτα του Christian Dior.

Και οι άντρες πρωταγωνιστές της ταινίας όμως ήταν πολύ γοητευτικοί, με τον Viggo Mortensen, να εντυπωσιάζει μέσα το σικάτο του κοστούμι.

Από τις λαμπερές παρουσίες στο Κόκκινο Χαλί, και αυτή της Milla Jovovich μέσα στη λιλά τουαλέτα της, όπως και αυτή της Luisana Lopilato με μια κατακίτρινη τουαλέτα, αλλά και της Kate Upton που έκανε total black εμφάνιση.