«Έχασα τρία αγαπημένα άτομα μέσα σε τρία χρόνια… Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας και μόνο με αγάπη ξεπερνάει κανείς τις άσχημες στιγμές της ζωής του», είπε η Άννα Βίσση για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ παράλληλα μίλησε για το νέο της τραγούδι και το clip που ετοιμάζει με τον Αποστόλη Τότσικα!

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις άσχημες στιγμές που πέρασε πρόσφατα: «είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, πόσο μάλλον τον μπαμπά ή την μαμά. Ήταν μια στιγμή πόσους φίλους έχω, πόσους φίλους έχει η οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και, κυρίως, η οικογενειακή».

«Γι’ αυτό η ζωή μας έχει αξία, γιατί ξέρουμε ότι θα την χάσουμε. Σε αυτές τις στιγμές πιστεύω ακόμα περισσότερο στην αγάπη», κατέληξε η Άνν��.

Όσο για το νέο της τραγούδι;
Θα είναι ένα dance κομμάτι υπό τον τίτλο «Τυραννιέμαι» και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά την Κυριακή!

«Έχει πολλή πλάκα αυτό το τραγούδι. Η μουσική είναι χαρούμενη, αλλά οι στίχοι το αντίθετο», συνέχισε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε πως πρωταγωνιστής του clip θα είναι ο Αποστόλης Τότσικας! Τα γυρίσματα του «Τυραννιέμαι», υπό τις οδηγίες της Μυρτώς Κοντοβά, θα αρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.


Ακούστε αποσπάσματα από την συνέντευξη της Άννας Βίσση!