Πρώτη ανάρτηση: 24/05/2012, 00:00

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τον καρκίνο, μίλησε η Kylie Minogue.

Η 43χρονη τραγουδίστρια, βρέθηκε στις Κάννες για την προώθηση της νέας της ταινίας, «Holy Motors».

Μιλώντας λοιπόν στο περιοδικό «Paris Match», η Minogue λέει πως ο κόσμος τείνει να ξεχνά. Όχι όμως και η ίδια, που ποτέ δεν θα ξεχάσει αυτό που έζησε με τον καρκίνο, καθώς και τη μάχη που έδωσε:

«Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην το σκέφτομαι. Απλά και μόνο το να κοιτάξω στον καθρέφτη, είναι αρκετό. Οι ουλές είναι ψυχικές αλλά και σωματικές» λέει.

Και συνεχίζει: «υπάρχουν μέρες που νιώθω έναν απίστευτο θυμό, και άλλες που λέω πως ήμουν πολύ τυχερή μες την ατυχία μου».

Ωστόσο, προσπαθεί «να είμαι αισιόδοξη. Μπορεί να μοιάζω πολύ «ανοιχτή» αλλά στην πραγματικότ��τα είμαι πολύ συγκρατημένη. Ήξερα πως ήμουν δυνατή, και ευλογημένη που με περιέβαλαν άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούσαν» λέει, αναφερόμενη στην περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο.

Και καταλήγει πως «νιώθω σαν γάτα που έχει πολλές ζωές! Και στην καριέρα μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή, έκανα πολλά λάθη. Αλλά τελικά βγήκα αλώβητη».

Όσο για την προσωπική της ζωή; Αυτό το διάστημα είναι ζευγάρι με το μοντέλο Andres Velencoso, αλλά ξέρει πολύ καλά πως «η αγάπη θέλει σκληρή δουλειά. Πολλοί νομίζουν πως διαρκεί για πάντα. εγώ λέω στον εαυτό μου πως όσο και να κρατήσει είναι καλά και πως δεν πρέπει ν΄απογοητεύομαι».

Πλέον, «είμαι πιο ανεκτική και λιγότερο απαιτητική. Είμαι πολύ ευτυχισμένη σήμερα, επειδή ο Andres σέβεται πραγματικά αυτό που είμαι. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ο Andres είναι όμορφος, φιλικός, και πολύ χαλαρός και άνετος. Είναι πάντα εκεί όταν με πιάνουν τα ψυχολογικά μου και αναρωτιέμαι ποια είμαι και πού πάω!»