Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει ο νικητής της φετινής Eurovision, ωστόσο, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν: τις ημερομην��ες του επόμενου, 58ου, διαγωνισμού ανακοίνωσε σήμερα η EBU!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Jon Ola Sand, αποκάλυψε πως ο τελικός της επόμενης Eurovision θα γίνει το Σάββατο, 18 Μαΐου 2013, ενώ ο α’ και ο β’ ημιτελικός θα διεξαχθούν την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 και την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, αντίστοιχα.

Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να μάθουμε το Σάββατο την χώρα που θα κερδίσει φέτος και θα οργανώσει την 58η Eurovision, του χρόνου!

Μιλώντας για τους φιναλίστ του χθεσινού ημιτελικού, οι υπεύθυνοι της Eurovision αποκάλυψαν πως κριτικές επιτροπές και τηλεθεατές ταυτίστηκαν σε 8 από τα 10 τραγούδια τα οποία προκρίθηκαν, ενώ 1 «πέρασε» χάρη στο televoting και 1 χάρη στις επιτροπές.

Κι αν οι ανακοινώσεις για τον διαγωνισμό του 2013 σου φαίνονται… μακρινές, μάθε ότι η EBU συζητά και αναζητά τρόπους για να γιορτασθούν τα 60 χρόνια της Eurovision, το 2015!

​​