Τη δυνατότητα να απολαύσουν την πρόκριση και να χαλαρώσουν θα έχουν η Ελευθερία Ελευθερίου και η ελληνική αποστολή, που θα ξεκουραστούν πριν επιστρέψουν στις πρόβες για τον τελικό του Σαββάτου!

Η εκπρόσωπός μας στην Eurovision -που δεν έχει σταματήσει να δέχεται συγχαρητήρια και ευχές στις σελίδες της στο Ίντερνετ- και το υπόλοιπο team έχουν… ρεπό σήμερα και αύριο, οπότε και η σκυτάλη περνάει στους 18 διαγωνιζόμενους του β’ ημιτελικού.

Το απόγευμα της Παρασκευής, το «Aphrodisiac» και τα υπόλοιπα 25 τραγούδια του τελικού θα κάνουν εντατικές πρόβες στη σκηνή του «Crystal Hall», προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη βραδιά.

Ο τελικός της 57ης Eurovision -στην οποία θα πάρουν μέρος οι 10 φιναλίστ του α΄ ημιτελικού, άλλοι 10 από τον αυριανό β΄ ημιτελικό, οι λεγόμενοι «Big 5» (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία) και το Αζερμπαϊτζάν ως διοργανώτρια χώρα- θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου.

Όπως προέκυψε από την κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη σκηνή 16η κατά σειρά (όπως και η Άννα Βίσση στην Eurovision του 2006 στην Αθήνα​), ενώ η Κύπρος 8η.


Δείτε την εμφάνιση του «Aphrodisiac» στη σκηνή του ημιτελικού!