​Ο πρίγκιπας William σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι έκανε το βράδυ πριν τον γάμο του, ενώ μιλάει για τη συμπεριφορά της Βασίλισσας Ελισάβετ απέναντι του και το περιστατικό που συνέβη με τη λίστα των καλεσμένων του γάμου.

Ο πρίγκιπας δήλωσε πως το βράδυ πριν από τον γάμο του «πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο κατά μήκος του Buckingham Palace και τραγουδούσε, έπινε, οπότε λίγο η αμηχανία, λίγ�� το άγχος και τα τραγούδια του κόσμου δεν με άφησαν να κλείσω μάτι .Ευτυχώς κατάφερα να κοιμηθώ μετά από προσπάθεια για μιάμιση ώρα»!

Ο Δούκας του Cambridge εκμυστηρεύτηκε πως έσκισε την αρχική λίστα των καλεσμένων και έφτιαξε καινούργια! Πόσα άτομα περιλάμβανε η πρώτη λίστα; 777, εκ των οποίων το ζεύγος δεν γνώριζε κανέναν!

Ο ίδιος αναφέρει πως «όταν αντίκρισα τη λίστα με τους καλεσμένους πήγα στη Βασίλισσα και της είπα πως έχω αυτή τη λίστα από την οποία δεν γνωρίζω ούτε ένα πρόσωπο, τι να κάνω»; Ποια ήταν η απάντηση; «ξεφορτώσου την. Ξεκίνα από τους φίλους σου και στη συνέχεια θα δούμε μαζί ποια πρόσωπα είναι απαραίτητα να καλέσουμε. Είναι η μέρα σου! Εσύ θα διαλέξεις τον κόσμο που θέλεις να έρθει»!

Ακόμα, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε και κάτι που δεν γνωρίζαμε για τη Βασίλισσα Ελισάβετ! «Μπορεί να έπρεπε να γίνουν όλα βάσει πρωτοκόλλου, αλλά η Βασίλισσα λατρεύει να πηγαίνουν όλα ανάποδα. Και γιατί το λέω αυτό; γιατί προφανώς πάντα όλα πάνε ρολόι, οπότε όταν όλα για μια φορά συμβούν ανάποδα η Βασίλισσα είναι η πρώτη που θα γελάσει και θα το απολαύσει κιόλας». Άλλωστε, ο ίδιος υποστηρίζει πως «η Βασίλισσα έχει δει τόσες πολλές παρελάσεις και παραστάσεις, που όταν υπάρχει ένα μικρό σφάλμα λιώνει στα γέλια. «Φυσικά και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη»..Είδατε χιούμορ που έχει η Βασίλισσα; Και δεν της το 'χαμε…

Τέλος, ο πρίγκιπας θεωρεί πρότυπο τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ και ο ίδιος ισχυρίζεται πως «θα ήθελα να αποκτήσω όλες αυτές τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει εκείνη».