Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision ξεκίνησε, και λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης, όλοι οι διαγωνιζόμενοι της Eurovision συναντήθηκαν προκειμένου να το γιορτάσουν και να χαλαρώσουν!

Στο «Welcome Party» που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έδωσαν το παρόν οι αποστολές όλων των χωρών, με τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων στο Κόκκινο Χαλί, να κλέβουν την παράσταση!

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου, που περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί με φόρεμα Konstantinos Melis by Laskos, κλέβοντας την παράσταση.

Το «Welcome Party»,ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό του Μπακού και κήρυξαν επίσημα την έναρξη της 57ης Eurovision.

Στο μεταξύ, σε μήνυμα της η Ελευθερία ζητά από όλους τους Έλληνες της ομογένειας να στηρίξουν το «Aphrodisiac» στον ημιτελικό της Τρίτης, επισημαίνοντας οτι το 50% του αποτελέσματος το διαμορφώνει η ψήφος των τηλεθεατών!

Να σημειώσο��με, πως αύριο Δευτέρα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, θα γίνουν οι πρόβες με τα ρούχα του πρώτου και δεύτερου ημιτελικού, οπότε -επιτέλους- θα δούμε πως θα βγει στη σκηνή ντυμένη η Ελευθερία.

Προς το παρόν, κάντε κλικ και δείτε φωτογραφίες και video από το «welcome party»!