​Εκείνη μοντέλο, εκείνος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για το μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά και τον ποδοσφαιριστή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Γιώργος Τζαβέλλας.

Εδώ και ένα μήνα οι κοσμικοί κύκλοι «φωνάζουν» ότι είναι ζευγάρι. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι λίγο πριν το Πάσχα που ο ποδοσφαιριστής είχε επιστρέψει στην Αθήνα, εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος μαζί με το γνωστό μοντέλο.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ζητήσει να μην επιτραπεί η είσοδος σε κάμερες και φωτογράφους. Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσκεψη του μοντέλου στο Μόντε Κάρλο. Δεν έχασε στιγμή, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε να βρει τον αγαπημένο της για τρεις μέρες.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενθουσιασμένη από το μέρος. Ο Γιώργος Τζαβέλλας τη συνόδευσε στην Όπερα και στο ιστορικό καζίνο του Μόντε Κάρλο, απόλαυσαν τον καφέ τους στο Café de Paris , έκαναν βόλτες στη θάλασσα αλλά και clubbing σε θρυλικά μπαρ.

Η Στέλλα Γιαμπουρά χάρηκε που πέρασε μερικές μέρες κοντά στο νέο της αμόρε και είχε την ευκαιρία να τον ξαναδεί πριν της λείψει καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα.