Το ότι δεν γνώρισε ποτέ την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε για τον θάνατο των γονιών του, αλλά και την φτώχεια που έζησε.

«Τη μητέρα που με γέννησε δεν την έχω γνωρίσει. Ήμουν πολύ μικρός όταν πέθανε. Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε… Τον πατέρα μου τον έχασα 20 χρονών, στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, που θα έκανα καριέρα πια», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής και παραδέχθηκε πως έχει ζήσει την φτώχεια.

Τόσο στη Ρωσία, όσο και κατά τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα, ο Λευτέρης πέρασε δύσκολα: «πέρασα πολύ φτώχεια. Ας το πούμε ευλογία, έτυχε να είμαι ο τυχερός της οικογένειας και γνωρίσω την αγάπη του κόσμου. Βγήκα από τους άγνωστους, δεν με βοήθησαν εταιρείες», συνέχισε και πρόσθεσε πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να βοηθά όσους έχουν ανάγκη.

«Ήθελα πάντα να βοηθάω τον κόσμο, το έκανα με την ψυχή μου. Μου έλεγαν οι συνεργάτες μου “μήπως δίνεις πολλά πράγματα;” και τους απαντούσα “αφού βγάζεις, δίνε. Δίνεις από την πόρτα, έρχονται από το παράθυρο”», συνέχισε.

Όσο γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά το ότι έχει κάνει πρόταση γάμου;
«Δεν φοβάμαι τον γάμο. Είναι δύσκολη η δουλειά που κάνω και οι γυναίκες όλες ζηλεύανε… Δεν έτυχε να παντρευτώ. Αυτό ή κολλάει ή δεν κολλάει. Τρελαίνονταν οι γυναίκες, ορμάγανε στις άλλες και δεν έκανα τίποτα ο κακομοίρης, μόνο κοίταγα», απάντησε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να… κάνει δεύτερο παιδί!