Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο πλατό του πρωινού ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια και μίλησε για τις τηλεοπτικές σειρές που έγραψε, ένα περιστατικό που προέκυψε με δημοσιογράφο, την απιστία και το λαχείο που κέρδισε.

«Με το γράψιμο δεν νομίζω πως έχω τερματίσει. Δεν έχω πια τηλεοπτικές φιλοδοξίες. Αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα. Θα ήθελα να κάνω ένα πιο μεγάλο τηλεοπτικό σίριαλ με μεγάλο budget. Να μπορούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνονται», δήλωσε ο Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός σκεπτόμενος το αγαπημένο του «παρά 5» είπε πως «τότε το διασκεδάζαμε πολύ. Είχαμε 10 ώρες γύρισμα και περνούσαμε τέλεια. Εμείς, το συνεργείο, όλοι μας».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποστηρίζει πως «τώρα αποκτώ στόχους. Αν γυρνούσα τη ζωή μου πίσω θα γινόμουν αθλητής στίβου».

Για τον έρωτα τόνισε πως «ερωτεύομαι πολύ. Έρωτας είναι μέσα στη βδομάδα να πουλήσεις τα σπίτια και τα εξοχικά σου και να πας να ζήσεις τον έρωτα στην Παραγουάη. Δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα».

Τι απαντά στις ακόλουθες λέξεις κλειδιά;
Σεξ «Πολύ ωραίο. Μου αρέσει πολύ»!

Έρωτας «Ένα υπέροχο παραμύθι που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ».

Απιστία «Άσχημη, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί. Έχω συγχωρήσει την απιστία».

Show Biz «Αποφάσισα να μην ανήκω εκεί. Δεν θέλω να ζω έτσι. Το έζησα για μια περίοδο. Έχω ζήσει σαν Ρουβάς, σαν Βίσση, χωρίς να είμαι. Δεν θέλω τώρα. Τους αντιμετωπίζουν όλους σαν εξώφυλλα».

Και αποκάλυψε ένα περιστατικό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος. «έχω πάρει τηλέφωνο δημοσιογράφο για ψευδές ρεπορτάζ και με επιθετικό τρόπο. Νομίζω με την αντίδραση μου θα πήρε χάπια..Σαφέστατα ένας δημοσιογράφος θα πει τη γνώμη του για το οτιδήποτε, αλλά όταν ξεπερνάει κάποια όρια και λέει κάτι ψευδές»…

Λαχείο «είχε κερδίσει ο μπαμπάς μου την ημέρα της γιορτής του, 26 Οκτωβρίου 1987.Πολύ όμορφη στιγμή σε μια οικογένεια που μέχρι τότε τα βόλευε. Άλλαξε τη ζωή μας. Μου επέτρεψε να πω στους γονείς μου ότι θα φύγω από τη νομική και θα πάω στη δραματική».

Ο ηθοποιός έχοντας παρουσιάσει μια φορά την Eurovision δήλωσε πως «είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός. Δεν μπορείς να το πεις πανηγυράκι που το λένε πολλοί. Πρέπει να του δίνουν την έκταση που πρέπει και να μην φανατίζονται 6 μήνες πριν»..