Έξω φρενών είναι η Άννα Βίσση με δημοσίευμα που αναφέρει πως μια σέξι φωτογράφησή της -σε ένα κρεβάτι, με ένα σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία- συνέπεσε με τον χαμό του πατέρα της.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπυ εκδοτικού οίκου, η Άννα έκανε τις «καυτές» πόζες την στιγμή που ο αγαπημένος της πατέρας, Νέστορας, έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή: «η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε τον πατέρα της και κυπριακό περιοδικό διαφημίζει ότι στο νέο του τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα , ποζάρει στο εξώφυλλο η λαμπερή σταρ. Φήμες θέλουν την Άννα Βίσση να ήρθε στην Κύπρο, για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του περιοδικού, τη στιγμή που ο πατέρας της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ζήτησε να αποσυρθούν αμέσως τα κακεντρεχή σχόλια αλλιώς θα προχωρούσε σε νομικές διαδικασίες, ενώ έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου.

Όπως δήλωσε στο Star Κύπριος δημοσιογράφος, η εν λόγω φωτογράφηση έγινε περίπου ένα μήνα πριν την εισαγωγή του Νέστορα Βίσση στο νοσοκομείο.

Η Άννα, πάντως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να ξεχάσει το θέμα και, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε κόντρα μεγατόνων!

​​