Να… αποτινάξει την «ρετσινιά» του βρικόλακα από το «Twilight» προσπαθεί ο Robert Pattinson, που πόζαρε στην πιο ανατρεπτική μέχρι σήμερα φωτογράφησή του: γυμνός με μοντέλο να τον γλύφει, αλλά και με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Ο νεαρός ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το γαλλικό περιοδικό «Premiere» με το concept να θυμίζει τον ανατρεπτικό David Cronenberg, στην νέα ταινία του οποίου πρωταγωνιστεί.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο 26χρονος σταρ εμφανίζεται γυμνός, με ένα κόκκινο σεντόνι να καλύπτει τα επίμαχα και με ένα μελαχρινό μοντέλο να ερωτοτροπεί δίπλα του!
Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν στη φωτογράφηση, ο ηθοποιός αισθάνθηκε άβολα όταν οι υπεύθυνοι ζήτησαν από το μοντέλο να τον γλύψει στο αυτί και τις ρώγες...

«Η συμμετοχή μου σε αυτό το project μου έδωσε αρx*δ*α. Στην αρχή πίστευα ότι δεν θα το κατάφερνα. Αλλά μετά σκέφτηκα "αφού σε επέλεξαν, σημαίνει πως είσαι αυτό που ψάχνουν”», δήλωσε ο Robert για τον ρόλο του στην ταινία «Cosmopolis», που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών.

Μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει από το «Twilight», ο Pattinson είπε χαρακτηριστικά: «δεν είμαι ο ίδιος όπως ήμουν στην αρχή. Καταρχήν είμαι μεγαλύτερος. Όταν πρέπει να κάτσω στην καρέκλα του make-up βλέπω τις ρυτίδες που ήρθαν με τον χρόνο, είναι τρομακτικό. Φούσκωσα επίσης. Όταν τελειώσαμε την πρώτη ��αινία και επειδή δεν είχα καθόλου ρούχα, έκλεψα μερικά και τώρα πλέον δεν μου χωράνε».

«Οτιδήποτε σε κάνει να κερδίζεις χρήματα, δεν είναι ποτέ δωρεάν. Αισθάνομαι ότι όσα περισσότερα χρήματα κερδίζεις, τόσα προβλήματα συσσωρεύονται, όπως το να οχυρώνεις το σπίτι σου για παράδειγμα», κατέληξε ο Rob, επισημαίνοντας πως μπορεί να είναι πλέον διάσημος, αλλά δεν έχει πρόβλημα που είναι 26 και τον ερωτεύονται 13χρονα κορίτσια…