Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Τι κοινό έχουν η Natalie Portman και η Marisa Tomei, εκτός από το γεγονός ότι έχουν κερδίσει από ένα Όσκαρ; Και οι δύο έχουν ερμηνεύσει σε ταινίες τους τις stripers και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Και δεν είναι οι μόνες. Για δείτε και ποιοι άλλοι celebrities μας τα έδειξαν όλα και μας κόλασαν απίστευτα!!!!

Ο Chaning Tatum, στην ταινία «Magic Mike», έκανε ένα striptease που έκανε τα κοριτσάκια να παραληρούν. Μάλιστα η ταινία ήταν κάπως αυτοβιογραφική, αφού ο Chaning πριν γίνει όνομα στο Hollywood έβγαζε το ψωμάκι του βγάζοντας τα… ρούχα ��ου!!!

Ποιος θα ξεχάσει βεβαίως, βεβαίως το striptease της Demi Moore στην ομώνυμη ταινία. Το κορίτσι δεν είχε αφήσει πλαστικό για πλαστικό προκειμένου να αποκτήσει το θεϊκό κορμί που είχε στην ταινία, ενώ στο σημείο που ανοίγει με βία το πουκάμισό της και δείχνει φάτσα φόρα το στητό της στήθος, πολλοί άνδρες έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Και η Marisa Τomei όμως μας έδειξε τα κάλλη της στην ταινία «The Wrestler» στο πλευρό του Μίκι Ρουρκ. Στην ταινία η ηθοποιός υποδυόταν μια striper που προσπαθεί να βγάλει τα προς το… ζην. Την ερμηνεία της μπορεί να μην τη θυμούνται πολλοί, το striptease της όμως το θυμούνται όλοι.

Η Natalie Portman έχει τη φατσούλα του αθώου κοριτσιού, όμως για τις ανάγκες της δουλειάς της μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο sexy θηλυκό. Έτσι και στην ταινία «Closer» το ιδιωτικό striptease που κάνει στον Κλάιβ Όουν εξέπληξε πολλούς και έχει αφήσει εποχή.

Σε στύλο, βγάζοντας νωχελικά τα ρούχα της χόρεψε και η Lindsay Lohan στην ταινία «I know who killed me». Βέβαια το συγκεκριμένο striptease έβγαλε περισσότερο… γέλιο, παρά πάθος και… πόθο, αφού το κορίτσι δεν το έχει.

Και μιας και μιλάμε για γέλιο, δε θα μπορούσαμε να μην βάζαμε στη λίστα μας τον Dani De Vito και το ξεκαρδιστικό του striptease στα «Φιλαράκια». Φυσικά η Φοίβη για την οποία ήταν και το striptease δεν το εκτίμησει καθόλου, εμείς όμως ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια.

Ο Matthew McConaughey φωτογραφίζεται τόσο συχνά χωρίς t-shirt, αποκαλύπτοντας τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς που το striptease στην ταινία «Magic Mike» δεν ήταν τίποτα για εκείνον. Ούτε φυσικά για τις θαυμάστριές του, που πάντα θα έχουν χρόνο για να απολαύσουν το καλλίγραμμο κορμί του… γυμνό!!!!

Για το τέλος αφήσαμε την Kristen Stewart που έχει κάνει κι αυτή το striptease της στη μεγάλη οθόνη. Η νεαρή ηθοποιός υποδύθηκε την striper στην ταινία «Welcome to the Rileys» και μετά από αυτό καταλάβαμε γιατί ο Robert Pattinson έχει ξετρελαθεί μαζί της.