Ένα ντουέτο από την Ελλάδα, με το όνομα Freaky Fortune, ξεχώρισε ο «κουτσομπόλης» του Hollywood, Perez Hilton, μέσα από διαγωνισμό που έκανε στην ιστοσελίδα του!

O Νίκος (τον θυμάσαι από το συγκρότημα «Pale Faces» που έφτιαξαν οι κριτές του «X-Factor»;) και ο Θεόφιλος «μάγεψαν» με το βίντεο που «ανέβασαν» στο Youtube, στο οποίο τραγουδούν το «Part Of Me» της Katy Perry, γυρίζοντας σε διάφορες περιοχές ��ης Αθήνας.

Ο «φαρμακόγλωσσος» blogger, που δεν έχει αφήσει ασχολίαστο επώνυμο για επώνυμο, έγραψε τα καλύτερα για τους δύο Έλληνες: «αυτό το ντουέτο από την Ελλάδα δούλεψε τόσο σκληρά! Πόση ποιότητα! Τα ντραμς σκοτώνουν! Και το χορωδιακό μέρος τόσο καλό!»…

Το βίντεο των Freaky Fortune για το «Part Of Me» (που μπορείς να το δεις κάνοντας κλικ εδώ) μετρά πάνω από 107.000 views, ενώ εξίσου καλά πάνε κι άλλα τραγούδια που έχουν «ανεβάσει» στη σελίδα τους.

Μετά από αυτή την επιτυχία τους, ο Νίκος και ο Θεόφιλος μόλις κυκλοφόρησαν από την εταιρεία Universal Music το πρώτο τους single, ένα καλοκαιρινό dance κομμάτι με αγγλικό στίχο και τίτλο «Our Destiny».


Άκου το single των Freaky Fortune και δες φωτογραφίες τους!

​​​​