Να αλλάξουν τα πάντα όλα ζήτησε η ελληνική αποστολή από τους διοργανωτές της Eurovision, καθώς στην πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου τίποτα από όσα ζήτησε δεν έγινε!

Αντί για ουρανό και θάλασσα (σήματα - κατατεθέντα της Ελλάδας) που είχαμε ζητήσει, στο video wall έγινε... «παρέλαση» από κόκκινο, κίτρινο, φούξια και ροζ.
Η πανδαισία χρωμάτων ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Ρήγο και την υπόλοιπη αποστολή, που αναζήτησε τους υπεύθυνους για τα γραφικά, ώστε να διορθωθεί το φόντο μας.

Παράλληλα, η Ελευθερία δεν «ξέφυγε» από (λιγοστές ευτυχώς) κορώνες, αφού το άγχος και η ενόχλησή της που τίποτε δεν πήγαινε όπως είχε ζητηθεί ήταν φανερά.

Κατά την διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου της Ελλάδας στο Μπακού, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, εξήγησε πως η φιλοσοφία και η έμπνευση της χορογραφίας είναι η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, βασισμένη σε τρία έργα τέχνης: την Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, με τις στάσεις τους να αναγνωρίζονται στις κινήσεις της ελευθερίας και των χορευτών μας.

Η επόμενη πρόβα του «Aphrodisiac» θα γίνει την Πέμπτη (10:30 ώρα Ελλάδας) και όλοι ελπίζουν οι υπεύθυνοι να μας δώσουν τον ουρανό και την θάλασσα που ζητήσαμε, ώστε να αναδείξουμε την δική μας Αφροδίτη…