Η ταινία «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho» έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα και συνεχώς προστίθενται celebrities του Hollywood!

Τον «μετρ του τρόμου», Antony Hopkins, τη Scarlett Johansson και την Helen Mirren έρχεται να συμπληρώσει η Jessica Biel!

Η ηθοποιός λάμπει και δείχνει πανέμορ��η με το νέο στιλ που υιοθέτησε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας! To κορίτσι που δεν αποχωρίζεται στιγμή το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Justin Timberlake , φαίνεται ανανεωμένο και ευτυχισμένο!!Ολοκληρώθηκε η ευτυχία της με την ταινία που αναμένεται να κάνει πάταγο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα γυρίσματα με .. «νοσοκομειακές» παντόφλες και το κολατσιό στο χέρι!

Η Jessica έχει τον ρόλο της έτερης πρωταγωνίστριας του «Psycho», Vera Miles.

H Miles είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Alfred Hitchcock για πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες «Alfred Hitchcock Presents» και «The Wrong Man» το 1956.
Στη συνέχεια όμως, οι σχέσεις της ψυχράθηκαν με τον σκηνοθέτη γιατί έμεινε έγκυος και έπρεπε να διακόψει τη συνεργασία της, οπότε και δεν συμμετείχε στην αμέσως επόμενη «Vertigo». Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της από τις κινηματογραφικές οθόνες συμφιλιώθηκε με τον σκηνοθέτη και συμμετείχε ξανά στις ταινίες του.

Το σενάριο του «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho» επιμελήθηκε ο σεναριογράφος της ταινίας «Black Swan».

Λέτε να δούμε και τον Justin Timberlake σε κανένα γύρισμα να κάνει παρέα στην Jessica;