Πρώτη ανάρτηση: 11/5/2012 - 01.00​

Ο Δήμος Αναστασιάδης, που αυτό το διάστημα τραγουδά με τον Στέλιο Ρόκκο, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Madame Figaro» δηλώνει ανατρεπτικός όχι μόνο με τη μουσική, αλλά και με τις γυναίκες.

«Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο, το έχω απόλυτη ανάγκη και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Μια σχέση στηρίζεται και στο DNA του ανθρώπου. Ο άντρας γεννιέται εγωιστής αρχηγός. Δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φύση».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η γενιά του υποστηρίζοντας πως «είμαστε λίγο άτυχοι που ζούμε σε αυτή την περίοδο. Είμαστε σε μια ηλικία που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και δεν υπάρχει αέρας, γιατί κάποιοι τον έχουν ρουφήξει όλον. Πρέπει να θυμηθείς ξανά ότι τα ωραία πράγματα είναι τα απλά».

Ο Δήμος εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε οικονομικά και συγκεκριμένα πως «δεν ήμουν ποτέ της φίρμας. Ψωνίζω ρούχα των 20, 10 ευρώ. Μπλουζάκια με 5.Έχω κολλήματα με ότι αγαπώ. Έχω έναν σκύλο τον οποίο λατρεύω. Μπορεί να του πάρω την πιο ακριβή τροφή ή ένα λουράκι».

Τέλος, η μουσική που του αρέσει είναι η ροκ, αλλά ο ίδιος τονίζει πως «η ροκιά είναι μέσα στην ψυχή δεν το ταυτίζουμε με το look ή το τατουάζ. Δεν έχω ανάγκη να πείσω κανέναν αν είμαι ροκ».