Για το ατύχημα εν ώρα εργασίας που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, μίλησε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως την περίοδο που βρισκόταν στα γυρίσματα της «Ταξιτζούς», παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα, καθώς το αυτοκίνητο της έπεσε μέσα!

«Πήγα ένα απόγευμα να γυρίσω μια σκηνή και φώναζε ο σκηνοθέτης «γρήγορα» γιατί έπεφτε ο ήλιος. Πάω να βγω από το αυτοκίνητο γρήγορα, είχε σβήσει η μηχανή, και δεν κατάλαβα ότι έφευγε το αυτοκίνητο. Πάω να βάλω το πόδι μου μέσα να πατήσω το φρένο, και πέφτω στη θάλασσα».

Για καλή της τύχη όπως λέει, στην περιοχή έκαναν άσκηση βατραχάνθρωποι, οι οποίοι την έσωσαν την τελευταία στιγμή:

«Δεν ήταν σύμπτωση, τύχη, μικρό θαύμα που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή βατραχάνθρωποι, που δεν είχαν έρθει ποτέ σ΄εκείνη την περιοχή, και με βγάλανε με τα πόδια σπασμένα;» αναρωτήθηκε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, προσθέτοντας πως το εν λόγω περιστατικό δεν το γνωρίζει ο κόσμος.

Τέλος, παραδέχτηκε πως παρόλο που έζησε μια πολύ γεμάτη ζωή, αυτό που της λείπει μέχρι σήμερα είναι ένα παιδί:

«Είμαι γεμάτη. Αλλά ήθελα πολύ ένα παιδί. Δεν προέκυψε όμως. Δεν μπορούσα να συλλάβω. Μου το είχε πει ένας μεγαλογιατρός στο Τορόντο. Το έψαξα πολύ. Πήγα στο εξωτερικό. Με απασχόλησε με τον άντρα μου. Ήμουνα 35 χρονών».

Πότε έπαψε να το σκέφτεται;

«Έπαψα να το σκέφτομαι όταν έφτασα στα 38 και επιβεβαίωσα πως δεν μπορώ να κάνω. Αλλά το θέμα του παιδιού με απασχολεί μέχρι τώρα!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…