​Την άποψη του για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και για τους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης.

«Κοιτώντας πίσω, συνειδητοποίησα πόσο και πόσους έχει επηρεάσει η μουσική που κάναμε στο παρελθόν. Αν για παράδειγμα δεν είχαν προηγηθεί αυτά που έκανα εγώ, δεν ια υπήρχαν στη μουσική σκηνή άνθρωποι όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης».

Πώς βλέπει όμως την μουσική πορεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη;

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός. Ως τραγουδιστής, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Χαίρομαι όμως πραγματικά, γιατί αυτή η γενιά που αντιπροσωπεύει ο Μιχάλης, πάτησε στην ουσία πάνω στα δυο άλμπουμ που είχα κάνει, το “Παλιό μου παλτό”, και το “Δωμάτιο”. Τα θεώρησαν “ευαγγέλιο” και τα αξιοποίησαν μουσικά πάρα πολύ καλά».

Στα 46 του όπως λέει αντιμετωπίζει πολύ όμορφα την ωριμότητα του:

«Μεγαλώνω πια. Δεν μπορώ να κοπανιέμαι πια στη σκηνή όπως στα 30 μου, γιατί θα είμαι αστείος. Αλλά δεν χάνω τη δίψα μου για τη ζωή, και ζωή για μένα είναι πάντα πάνω στη σκηνή».

Μιλώντας για την σύντροφο του, έχει να πει μόνο τα καλύτερα:

«Εκτός από την κόρη μου, για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω έναν άνθρωπο, τη σύντροφο μου, που με καταλαβαίνει απόλυτα. Η σχέση μας εξελίσσεται πάρα πολύ σοβαρά».

Όσο για το πώς βλέπει την πορεία της Ελευθερίας Ελευθερίου στη φετινή Eurovision;

«Ο ��ιαγωνισμός έχει χάσει την αίγλη του από πέρυσι. Η Ελευθερία έχει κάτι, είναι ταλαντούχα, παρόλο που το τραγούδι της δεν λέει κάτι».