​Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και μίλησε για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο και τη συνεργασία της με το κρατικό θέατρο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος την ρώτησε «Σε ακολουθεί ο Λάκης Λαζόπουλος»;

Η ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια «δεν ξέρω αν με ακολουθεί. Ξέρω πως εμένα με ακολουθεί κόσμος και το ίδιο ισχύει και για τον Λάκη Λαζόπουλο»

Με αφορμή την περιοδεία του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry I am Greek» και τον ίδιο να φοράει στολή τσολιά, η Μιμή Ντενίση τόνισε πως «το σίγουρο είναι πως εγώ δε φοβάμαι για τις ιδέες μου. Το 2000 που έκανα τη Μπουμπουλίνα θεωρούσαν πολλοί πως είναι πασε-ντεμοντέ. Τώρα δεν είναι πασέ να ντύνεσαι τσολιάς»;

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Λάκης να μην κάνει κανέναν υπαινιγμό ή καμία “επίθεση” στην ηθοποιό, η ίδια όμως ισχυρίζεται πως «εγώ δεν του έχω επιτεθεί ποτέ».

Θα έπαιζε η Μιμή Ντενίση με τον Λάκη Λαζόπουλο τους ρόλους Γκόλφω-Τάσος; Η ίδια δηλώνει πως «νομίζω πως αν γινόταν αυτό θα υπήρχαν ουρές στα θέατρα»..

Αυτό το διάστημα η ηθο��οιός πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς όπως υποστηρίζει «πήγα στην Κύπρο και θα ξαναπάω γιατί μου πρότεινε μια πολύ καλή συνεργασία το κρατικό θέατρο. Εγώ πρότεινα την Ολυμπία Δουκάκη και φυσικά κανείς δε χάνει συνεργασία με τη μοναδική ελληνίδα που έχει πάρει Όσκαρ».