«Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Και να μου αρέσει κάποιος πάρα πολύ, δεν θα κάνω την πρώτη κίνηση», λέει η Ελένη Φουρέιρα και μιλά για το πώς είναι στις σχέσεις της, ενώ αποκαλύπτει σε ποιά πόλη θα ήθελε να ζήσει όταν παντρευτεί!

Η σέξι τραγουδίστρια δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θέλει ο άνδρας να κάνει την πρώτη κίνηση και να έχει το πάνω χέρι, παρά το ότι η ίδια είναι δυναμική σαν άνθρωπος.

«Μια γυναίκα πρέπει να ξέρει το ρόλο της που είναι να είναι δίπλα στον άντρα, να τον φροντίζει και όχι να γίνεται αυτή ο άντρας της σχέσης», συνέχισε η Ελένη, που μάλλον είναι μεγάαααλη fan του «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά».

Την αναγνωρισιμότητα η Ελένη δεν θέλει να την χρησιμοποιεί προς όφελός της, π.χ. για να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα σε μια τράπεζα, ενώ δεν ζει την επιτυχία της αλλά νιώθει πως όλα πάνε καλά.

«Με τους δικούς μου ανθρώπους γκρινιάζω πολύ και μιλάμε κυρίως για δουλειά, ακόμα και στις διακοπές», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως νιώθει… άρρωστη, αλλά δεν θέλει να σταματήσει για να ξεκουραστεί.

Τέλος, η Ελένη δεν έκρυψε την αγάπη της για την Θεσσαλονίκη, σε σημείο που… όταν παντρευτεί, θέλει να ζήσει εκεί!