Για την κρίση, τη δουλειά του, αλλά και τη σύντροφό του μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας, τονίζοντας ότι η καλή του τον έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα στη ζωή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την έχει αποκαλέσει «φύλακα άγγελό» του.

«Πιστεύω ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και η μοναξιά και η ανασφάλεια φεύγει όταν εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Η Ρούλα με έχει βοηθήσει πολύ και στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά και γενικότερα με έχει παρακινήσει σε όλα τα επίπεδα να γίνομαι καλύτερος. Δε θεωρώ ότι στο παρελθόν ήμουν ανώριμος, απλώς δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Βλέπω ότι η σχέση μου αυτή με έχει βοηθήσει πολύ και είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα», είπε.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν δέχεται για τον εαυτό του τον τίτλο του sex symbol, τονίζοντας ότι είναι μια ταμπέλα που βάζουν για να βγάζουν κάποιοι χρήματα.

«Αν μαζί με την ταμπέλα είχα και κάποιες οικονομικές απολαβές δεν θα με πείραζε καθόλου ο τί��λος του sex symbol. Είναι ένας ρόλος που έχει δημιουργηθεί για να βγάζουν κάποιοι λεφτά. Στο εξωτερικό υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση που αποφέρει χρήματα. Όμως στην Ελλάδα τι να το κάνεις; Δεν έχει κανένα νόημα. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να εμφανίζομαι ως sex symbol, αλλά να παίζω πολύ καλά κάθε φορά το ρόλο μου», τόνισε.

Όσο για το αν θα ακολουθούσε τον τίτλο του σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, γυρνώντας πίσω στο πατρικό του σπίτι λόγω κρίσης, απαντά:

«Αν και υπάρχει μεγάλη αλήθεια στο “Πίσω στο σπίτι” και το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα με όλο και περισσότερους νέους να επιστρέφουν στο πατρικό τους, προσωπικά δε θα το έκαν��. Δε θα γύριζα ποτέ στο σπίτι των γονιών μου. Έχω ζήσει χρόνια μόνος μου κι έχω ανεξαρτητοποιηθεί από πολύ νωρίς. Το μόνο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το καλό φαΐ της μαμάς μου. Γιατί κι εγώ έχω μεγαλώσει σε μια κλασική ελληνική οικογένεια. Είχα όμως ανάγκη να φύγω νωρίς γιατί το απαιτεί το επάγγελμα που κάνω. Το να έχεις πάντα πίσω τους γονείς σου και το σπιτάκι σου δε σε βοηθά να ενταχθεί. Πρέπει ως ηθοποιός να αποκτήσεις και την αισθητική του δρόμου».