Ξεσάλωσαν Μπριζίτ και Μακρόν στο Ελιζέ με ηλεκτρονική μουσική

Το πάρτι που έκαναν για τη Γιορτή της Μουσικής

Ο Εμμανουέλ Μακρόν μπήκε στο Ελιζέ και θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους ενοίκους. Έτσι την Πέμπτη με αφορμή τη Γιορτή της Μουσικής άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου στο κοινό και χόρεψε μαζί του κατά τη διάρκεια συναυλίας ηλεκτρονικής μουσικής.

Το πάρτι ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ και κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, με καλεσμένους περίπου 1.500 άτομα που είχαν κάνει κράτηση μέσω ίντερνετ και κατόρθωσαν να μπουν στο προεδρικό μέγαρο μετά από αυστηρό έλεγχο.

Η γαλλική προεδρία μάλιστα κάλεσε και κάποιους… γείτονες του προεδρικού ζεύγους που μένουν στον χλιδάτο δρόμο Faubourg Saint – Honore.

Επίσης ήρθε μια από τις κόρες της Μπριζίτ Μακρόν μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους πήγαν να διασκεδάσουν στη συναυλία, ενώ ο dj Kiddy Smile ανέβηκε στα decks, ντυμένος με ένα μπλουζάκι που έγραφε «γιος μετανάστη, μαύρος και gay», διχτυωτές κάλτσες και κολλητό τζιν.

Την ώρα μάλιστα που έπαιζε, το προεδρικό μέγαρο βάφτηκε με τα χρώματα της LGBT κοινότητας.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν επίσης να απολαύσουν μπύρα χωρίς αλκοόλ με τρία ευρώ και αναψυκτικά κι ένα ελαφρύ φαγητό με δέκα ευρώ.

Μάλιστα γύρω στις 22:30 ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του έκαναν εμφάνιση στο πάρτι, χαιρέτησαν τον κόσμο και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ το προεδρικό ζεύγος δε δίστασε να χορέψει κιόλας.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top