Σάλος με παππά που χαστουκίζει μωρό γιατί έκλαιγε – Βίντεο

Οι γονείς προσπαθούσαν να απομακρύνουν το παιδί κι ο ιερέας δεν τους άφηνε

Οργή προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν ιερέα να χαστουκίζει ένα παιδί κατά τη διάρκεια της βάφτισής του γιατί δεν σταματούσε να κλαίει.

Το περιστατικό συνέβη σε κάποια πόλη της Γαλλίας, καθώς ο ιερέας μιλά γαλλικά. Η νονά έχει πάρει αγκαλιά το παιδί για να ξεκινήσει το μυστήριο της βάφτισης, εκείνο όμως είναι αρκετά ταραγμένο, όπως πολλά παιδιά στη βάφτισή τους και κλαίει απαρηγόρητο.

Ο ιερέας αρχικά προσπαθεί να το ηρεμήσει, μιλώντας του γλυκά. Στη συνέχεια και βλέποντας ότι το παιδί δε σταματά κρατά με δύναμη το κεφάλι του, κάτι που το κάνει να κλαίει ακόμα πιο γοερά.

Η συνέχεια είναι εξοργιστική. Ο ιερέας δίνει ένα δυνατό χαστούκι στο παιδί για να σταματήσει, σοκάροντας όλους τους παρευρισκόμενους. Μια κυρία προσπαθεί να του τραβήξει το χέρι και να τον απομακρύνει από το παιδί.

Εκείνος όμως δεν το αφήνει, συνεχίζει να κρατά το κεφάλι του παιδιού και να του κλείνει το στόμα με τα χέρια. Εξαγριωμένος ο πατέρας προσπαθεί να πάρει το αγοράκι στην αγκαλιά του, αλλά ο ιερέας δεν τον αφήνει, με αποτέλεσμα να του το παίρνει με το ζόρι.

Αν ολοκληρώθηκε ή όχι η βάφτιση δεν είναι γνωστό, το σίγουρο είναι ότι η οικογένεια εξοργίστηκε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του ιερέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top