Ο Ερντογάν δίπλα σε παππούδες και γιαγιάδες - Προεκλογική "μάχη" μέσω των spots

Το «κοινωνικό του πρόσωπο» προβάλλει ο Τούρκος Πρόεδρος

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία με τις αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις να προσπαθούν να κερδίσουν ψήφους μέσω των τηλεοπτικών σποτ. Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν προβάλλει το «κοινωνικό του πρόσωπο» δίπλα σε παππούδες και γιαγιάδες.

«To σώμα πεθαίνει… σαπίζει, την ψυχή να κοιτάτε. Να κοιτάτε ποιος περπατάει με ποιον. Αφήστε να γυρίζουν οι τροχοί, εσείς κοιτάτε πάντα το δίκαιο και την αλήθεια.

Aυτός που βασανίστηκε γνωρίζει το τι περάσαμε. Την ψυχή μας που φλέγεται. Και τη ζωή μας να πάρουν δεν επιστρέφω, δε βγαίνω από το δικό σου δρόμο. Κι αν είναι δύσκολο, αχ κι αν είναι δύσκολο, στα βουνά αν έχει ομίχλη κι αν έχει χιόνια κι αν το τέλος του δρόμου είναι μυστήριο. Δεν  επιστρέφω και δεν βγαίνω από τον δικό σου δρόμο»

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης απαντούν με κινούμενα σχέδια. Ο ηγέτης του κεμαλικού κόμματος Κιλιντσντάρογλου απευθύνεται σαν καρτούν στον κόσμο ενώ ο ηγέτης του κόμματος της Ευδαιμονίας Τεμέλ Καραμολάογλου ως άλλος σούπερμαν σταματά το αυτοκίνητο της Τουρκίας που οδηγεί ο Ερντογάν πριν το ρίξει στον γκρεμό.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι κατηγορούν ωστόσο τον Ερντογάν για πλήρη έλεγχο των μέσων ενημέρωσης της χώρας του.

«Οι τίτλοι γράφονται από τον Ερντογάν. Αυτός γράφει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων» λέει ο Μουχάρεμ Ιντζέ, υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας.

ΠΙΘΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εντωμεταξύ, σε συνέντευξη που έδωσε ο Ερντογάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού μετά τις εκλογές της Κυριακής.

«Θα δούμε την Κυριακή το βράδυ. Από τη στιγμή που η συμμαχία ΑΚΡ-ΜΗΡ λάβει 300 έδρες το θέμα θα έχει τελειώσει. Αν μείνει κάτω από τις 300 τότε ίσως να γίνει αναζήτηση συμμαχίας, αυτό είναι άλλο θέμα»

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση το κυβερνών Α Κα Πε χάνει την πλειοψηφία ενώ για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 8 Ιουλίου μένουν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον υποψήφιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ. Απόψε το βράδυ ο Ερντογάν, θα κάνει την πρώτη του πτήση στο νέο αεροδρόμιο, το 3ο  της Τουρκίας.

Σήμερα όμως αναμένεται να γίνει και η παράδοση των πρώτων F35 σε τελετή στις Ηνωμένες Πολιτείες παρά την απόφαση για πάγωμα του αμερικανικού Κογκρέσου.

Απόψε ο Ταγίπ Ερντογάν, θα κάνει την πρώτη του πτήση στο νέο αεροδρόμιο, το 3ο αεροδρόμιο της Τουρκίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top